bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Škola noci 9: Predurčená

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Séria:Škola noci (9.diel z 12)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Škola noci 9: Predurčená

Predurčená je deviatym pokračovaním série Škola noci.
Zoey sa vrátila do tulskej Školy noci a znova musí čeliť Neferet, lebo tá čoraz väčšmi prepadá Temnote. Lenže na to, aby Zoey a jej priatelia získali podporu Najvyššej rady, treba Neferet usvedčiť.
Bohyňa darovala Rephaimovi ľudskú podobu aspoň v noci, a tak konečne môže tráviť čas spoločne so Stevie Rae. Ale možno mu veriť?
V snahe spôsobiť chaos Neferet privádza do Školy noci aj ostatné červené mláďatá a ľudí, ktorí majú upírom pomáhať pri podradnejších prácach. V Škole noci sa zjaví aj záhadný Aurox – krásny chlapec, ktorého vraj Neferet dostala od Nyx. V skutočnosti ho stvorili na to, aby sa stal kňažkinou smrtonosnou zbraňou. No Zoey v ňom prebúdza ľudskosť a v Auroxovi bojuje súcit s volaním Temnoty.
Podarí sa odhaliť skutočnú tvár Neferet, kým zničí Svetlo? Môže Zoey ovplyvniť to, čo v Auroxovi uvidela cez jasnovidecký kameň, a zachrániť tak pred ním svojich priateľov?

Z anglického originálu Destined (ST. MARTIN’S GRIFFIN, New York 2011) preložila Oľga Kralovičová.

Detaily o knihe

Názov: Škola noci 9: Predurčená

Originálny názov: Destined

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Veľa pokračovaní (Zuzana V., 5.8.2013) Odpovedať

neoslovila ma
Po prečítaní tejto už 9. knihy som si jednoznačne povedala, žiadna ďalšia. Na tejto celej sérií boli možno dokopy 3 časti dobré a to prvá a dajme tomu druhá a tretia. Čím viac pokračovaní, tým je to stále slabšie.. Alebo ja dospievam? Naozaj, ma táto séria sklamala, a táto 9. kniha ma ani poriadne neoslovila. Pre mňa koniec s čítaním.

skola noci (Lucia Šimková, 4.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Už dávno som nečítala s takým nasadením. Celá séria od 1. dielu je úplne úžasná a veľmi sa teším na leto keď sa dostanem k ďalšej z nich. :)

Love her (Tereza, 28.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Miluju tu knihu a seriu !!!!!

***** (beba, 26.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Podľa mňa bola táto časť veľmi dobrá, od knihy som sa nevedela odtrhnúť (hlavne posledných 60 strán). Začiatok bol síce trochu nudný a zdĺhavý, ale koniec mi to dokonale nahradil. Drakovu smrť som naozaj nečakala ale bol to tiež svojim spôsobom happy end, keďže sa konečne stretol s Anastasiou. Ešte nás čaká zopár kníh do konca, tak dúfam, že autorky čitateľov príjemne prekvapia :)

:-) (Mária Frtúsová, 9.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Opäť a zas nesklamala, perefektné čítanie na absolútne odreagovanie sa a na zabudnutie reality, jedna z mála knižiek ktorú prečítam na jeden dych bez toho aby som si ju odložila z rúk, všetky boli veľmi dobré, dúfam že čoskoro bude na svete ďalšie pokračovanie!!!

Príjemná séria :) (Klára Cicoňová, 2.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Séria Škola noci je vtipná, aktuálna a veľmi príjemná na čítanie. Po prečítaní vo mne zostal pocit, že sa nachádzam pri hlavných postavách, bojujem s nimi proti Temnote a veľmi ma mrzelo, že kniha skončila. Neviem sa dočkať ďalšej knihy. Vrelo odporúčam tým, ktorí majú radi série, upírov, ale aj lásku, napätie a humor.

Super... (Petra, 30.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Podľa ukážky bude ďalšie pokračovanie úžasné, už aby som ho mala doma :D

Oblubena knižka (Nikola Truongová, 23.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mám veľmi rada tieto typy kníh a táto autorka ma nesklama ani v jednej z dielov. Uplne najlepsia :D

Moje najooblubenejšie knižky (Benjamin Varga, 11.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Toto sú najlepšie knižky. Už sa neviem dočkať ďalšieho pokračovanie. Ešte predtým ako vyšiel prvý diel som vôbec nečítal akonáhle som vydeľ túto knižku zbožňujem ich, lebo toľko vecí je v ňom čo ma fascinuje, ale škoda že až v septembri vyjde deviata časť.

Moja najoblubenejsia seria knih (Laura Gašparíková, 19.12.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak strašne sa tešíím na túto knižku milujem knižky od týchto autoriek škola noci je BEST!!!! :D
Všetky komentáre (10)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát jeden?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Starkov sen sa začal príjemne. Ocitol sa na nejakej úžasnej bielej pieskovej pláži a pred ním sa rozprestierala priezračná modrá voda. Slnko ho vôbec nepálilo. Vlastne mal podobný pocit ako predtým, než bol označený, a dotyk slnka na tvári a pleciach mu bol príjemný. Strieľal šípy do veľkého terča, ktorý ich zázračne pohltil a potom sa znovu zjavili v piesku vedľa neho, takže mohol strieľať donekonečna.
Práve mu preblesklo hlavou, aký úžasný by bol ten sen, keby sa na pláži zjavila Zoey v bikinách. Alebo keby to bola európska pláž, Zoey by sa tam premávala v bikinách bez podprsenky. To by bolo ešte lepšie.
Lenže potom, ako sa to vo sne často stáva, sa scéna zmenila a odrazu sa tam skutočne objavila Zoey, ibaže už neboli na pláži. Chúlila sa v jeho náručí, teplá a mäkká, a krásne voňala.
„Hej,“ usmievala sa naňho, „si hore, a slnko ešte nezapadlo.“
„Áno,“ uškŕňal sa na ňu. „Ukážem ti, ako som sa už prebral.“ Pobozkal ju a chutila úžasne. Jej telo sa dokonale zladilo s ním. Trochu zastonala ako vždy, keď sa cítila naozaj dobre.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x