bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Nový domov (Virgin River 1)

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 25.04.2024 02:54

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Nový domov (Virgin River 1)

Melinda Monroeová, diplomovaná zdravotná sestra, chce po smrti milovaného manžela Marka od základu zmeniť svoj doterajší život. Odpovie na lákavý inzerát a ocitne sa vo Virgin River, mestečku uprostred divej kalifornskej prírody, pomenovanom podľa neďalekej rieky plnej rýb. Namiesto romantiky však nastúpi tvrdá realita. Po prvej noci v schátranom dome sa rozhodne pre návrat, lenže ráno na verande doktorovho domu objaví malý živý batôžtek. Zmysel pre povinnosť nedovolí Melinde opustiť mesto a postupne sa zoznamuje s jeho svojráznymi obyvateľmi. Najmä jeden z nich, bývalý vojak námornej pechoty a teraz majiteľ baru Jack, je jej zvlášť blízky. V jej srdci však stále zaberá miesto nebohý manžel a Mel stojí pred ďalším životným rozhodnutím. Na vlastnej koži sa presvedčí, že pred nešťastím a ľudskou zlobou niet úniku, ale ani pred rodiacou sa láskou...

Z anglického originálu Virgin River (MIRA Books, Ontario, Canada, 2007) preložila Miriam Ghaniová.

Detaily o knihe

Názov: Nový domov (Virgin River 1)

Originálny názov: Virgin River

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Odkazy

Hodnotenie čitateľov

oddychovka (Lucia Lieskovanová, 6.1.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
Pokiaľ ste romantická duša, potom knihu jednoznačne odporúčam. Voľný večer, vonku snehová metelica, šálka horúceho čaju a k tomu kniha, ktorá vás zahreje pri srdiečku :-) Niekto môže namietať, že je príliš sladká. Áno, možno sa zdá príliš sladká, ale niekedy mám náladu aj na takéto presladené príbehy. Trochu sa odtrhnúť od reality, v ktorej by ste ťažko našli chlapa ako Jack, či Kazateľ, nemože uškodiť. Reálny svet je niekedy riadne tvrdý, tak prečo si niekedy neoddýchnuť pri takomto príbehu, kde všetko dobre skončí a všetci sú spokojní a šťastní? Príbeh sa číta rýchlo a ľahko, knižka je prečítaná za jeden večer. Tak pokiaľ si chcete oddýchnuť od práce, každodenných povinností, zbaviť sa aspoň na chvíľu "všadeprítomného" stresu pokojne siahnite po tejto knižke. Želám pekné čítanie :-)

prijemná (Mária Kotuličová, 14.8.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha sa príjemne číta pri káve, no na môj vkus je písaná..hm...príliš sladko..:-) mám rada romantické knihy, ale toto bolo presladené.:-) Asi by som ľutovala tie peniaze, keby som si ju kúpila a až potom čítala. A to nakupujem často a viac kníh naraz. Ešte že máme knižnice :-)Hlavné je, že ČÍTAME :-)

velmi pekna kniha (jaroslava fikarova, 5.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
anotacia uz vsetko podstatne povedala.Opisy kalifornskej prirody su vazne nadherne. Vydete si do zahrady zavcas rano a v zahradke pred domom sa pasu srnky spoznate stareho ufrflaneho ale mileho doktora "kazatela" Obsluhuceho v bare ked si jack niekam odbehne. Chcete si dat spravit uces musite ist do karaze k susedke aby vam nafarbila vlasy. Krasne sekvojove lesy. Ilegalnych pestovatelov Marihuany taboriacich hlboko v lese spolu s tulakmi a opilcami Melinda je Smutiaca vdova ktora ma dost rusneho zivota v L A.Prace na pohotovosti a traumatologii. Lutostivych pohladov kolegov a priatelov. Preto odpovie na inzetat,Ktory vyzera lakavo. Najde tam le rozpanutu budu a v nej hrozny neporiadok. Na druhy den rano najde novorodenca pred dverami docasneho pribytku.Kedze je aj vyskolena porodna asistentka rozhodne sa o neho postarat a v mestecku zostat aj napriek hroznym podmienkam. Jack je tvrdy chlap.Pezil vela rokov v namornictve a v bojoch ale je aj laskavy mily a cestny chlap, ktory vyzera tak sexi v dzinsach. Ako sa bude vyvijat Vztah mezi nim a Melindou. Melindou a obyvatelmi mestecka? rozhodne sa ostat? Nuz to si uz budete musiet precitat.... Moj osobny nazor kniha je uzane pisana toho chlapa jacka by asi chcela kazda zena. nuz nie som velmi na romantiku ale mala som slzy na krajicku v niektorych momentoch. Necakajte styl daniel Steel ani lisy Kleypasovej. Je to ine a je to krasne napisane.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko mesiacov má rok?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x