bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Siedma vlna

Vydavateľ: Tatran (Vydavateľstvo TATRAN, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 25.04.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Siedma vlna

Siedma vlna je pokračovanie románu Priateľ do dažďa, ktoré si po neočakávanom a búrlivom úspechu prvej časti viac-menej vynútili čitatelia. Bežná téma mailovej korešpondencie sa stala v Nemecku kultovým bestsellerom, no pokračovanie bolo pre autora skôr skúšobným kameňom. Už nemohol skryť Lea a Emmi za slová, musel im dovoliť, aby sa stretli zoči-voči. Popredné miesto v rebríčku nemeckých bestsellerov dokazuje, že sa mu to plne podarilo.
E-mailová adresa bola zrušená. Toto triezve konštatovanie ukončilo Emmine nádeje na pokračovanie mailovej známosti s Leom. Leo odišiel za prácou do Bostonu a obaja sa vrátili do „reálneho“ života.
Emmi to však nevzdáva, stále sa pokúša skontaktovať s Leom. Po deviatich mesiacoch sa jej to aj podarí. No situácia sa zmenila – Leo v Bostone niekoho spoznal. Tým sa začína druhá časť virtuálnej a virtuóznej romance.

Detaily o knihe

Názov: Siedma vlna

Originálny názov: Alle sieben wellen

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

siedma vlna (Janka Brišová, 17.1.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
dobra oddychovka, stastny koniec...:)

siedma vlna (Iveta Hrickova, 2.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Uz od jednotky som toho neocakavala vela. Kazdy ju vrelo odporucal, tak som si ju kupila, no aj obal na mna posobil prilis lacno, tak som ju len stale posuvala. potom som ju chytila do ruky - a na cely den som mala jasny plan. S touto dvojkou som uz potom tolko neotalala. Knihu som si vypytala ako vianocny darcek, musela som ju vsak precitat hned ako prisla objednavka a doslova som ju zhltla za styri hodiny. krasne, citlive, prekvapive, dynamicke. a ked uz clovek prestane dufat, zrazu prichadza krasny koniec. a milujem ten detail s dotykom prsta na dlani... :-) inak myslim si, ze atraktivita oboch dielov spociva aj vo voyerizme, ktory je skryty v kazdom z nas :-) nenapadne takto nahliadame do cudzej korespondencie :-)

:) (Mery, 26.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ja sa ju len chystám čítať, ale v kníhkupectve som si sadla, a nevedela som ju položiť :))) Dobre že ma odtial nevyhnali... :D Je to krásne čítanie, hlavne ak sa ten ich život nesmierne podobá vášmu. :)

priateľ do dažďa (jana lascsáková, 23.5.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Po Priateľovi do dažďa pokračovanie osudov Lea a Emmi, milučké, krásne, úprimné spovede v meilovej forme, vďaka autorovi za príjemné čitanie... krásne čítanie, ľahké, také láskavé a plné lásky.

kniha (Sia, 22.2.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
pokracovanie Priatela do dazda uz sice malo nalinkovany dej, ale i tak sa to dobre citalo.. a vlastne kto by nemal rad happyend?! :)

:) (Mária Kuncová, 18.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Už 1. kniha Priateľ do dažďa ma úplne očarila. Tak som sa nevedela dočkať kedy výjde Siedma vlna. Mňa autor prinutil zamilovať sa do Lea :)) Túto knihu som dočítala večer a zaspávala som s dobrým pocitom. Milujem dobre konce.Táto kniha bola pre mňa ako BALZAM NA DUŠU!! Odporúčam prečítať aj mužom :) Kniha odo mňa získala 5 hviezdičiek.
Všetky komentáre (6)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem plus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x