bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Rodinné putá

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Rodinné putá

Krásna a nadaná mladá architektka Annie Fargusonová práve nastupuje na svoje prvé pracovisko, má nový byt a skvelého priateľa – ale jediný telefonát navždy zmení jej život. Z večera do rána sa stane matkou troch osirelých detí svojej sestry, ktorá zahynula pri leteckej havárii. Dodržala sľub, ktorý kedysi dala sestre, a nikdy neľutovala, že svoj súkromný život odsunula na vedľajšiu koľaj.
Teraz má štyridsaťdva rokov, v práci je úspešná, má rodinu, ktorá pre ňu znamená všetko. Netrápi sa, že nemá muža, je s tým vyrovnaná a vlastne by si naňho ani nenašla čas. Jej synovec aj dve netere prechádzajú ťažkým obdobím života, ale Annie vie, že sa musia poučiť z vlastných chýb. Najstaršia, dvadsaťosemročná Liz, si nikdy nepripustila nijakého muža priveľmi blízko zo strachu, že by jej mohol citovo ublížiť. Dvadsaťštyriročného študenta práva Teda manipuluje oveľa staršia žena s dvoma deťmi. A dvadsaťjedenročná Katie, impulzívna, umelecky založená rebelantka, sa zrazu ocitne v úplne inom svete a v inej kultúre. Keď to Annie najmenej čaká, náhodné stretnutie navždy zmení jej život a nasmeruje ho úplne inam, než čakala.
Román Rodinné putá, ktorý sa odohráva od Manhattanu cez Paríž až po Teherán, nám pripomína, aký nepredvídateľný je život – a dokazuje, že rodinné putá sú najsilnejšie.

Z anglického originálu Family Ties (Bantam Dell, A Division of Random House, Inc., New York 2010) preložila Tamara Chovanová.

Dostupné verzie titulu

Rodinné putá Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Rodinné putá

Originálny názov: Family Ties

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Rodinné putá (Marianna Fabušová,Dechtice117,okr.Trnava,91953., 14.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Rodinné putá sú najsilnejšie-aj ja som toho názoru.Milujem príbehy Danielle Steelovej-som rada,že veľké množstvo jej príbehov je aj sfilmovaných.Táto knižka ma oslovila nielen svojím názvom,ale aj srdcervúcim prekrásnym príbehom.Môžem len odporučiť-každej romantickej dušičke...

Rodinné putá Danielle Steelová (Janka Ľalíková, 19.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mladá a veľmi pekná architaktka prvýkrát nastupuje do práce - má veľké ambície, nič jej nechýba, má priateľa, byt... Ale behom jednej minúty sa jej zrúti celý svet - pri leteckej havárii umiera jej sestra. Ujíma sa výchovy jej 3 detí, s nimi trávi všetok svoj čas - venuje sa len synovcovi a neteriam, stráca aj svojho priateľa, dáva prednosť rodine /rodinné putá/. Jej doterajší život zmení náhodné stretnutie - veď v živote to už tak chodí. Ale pre našu hlavnú postavu - Annu Fargasonovú je rodina vždy na prvom mieste. Román sa odohráva v Manhattane - Paríži - Teherána. Vrele doporučujem prečítať. Naozaj dáte pravdu hrdinke románu - rodinné putá sú to najhavnejšie!

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť mínus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Ted porobil všetky skúšky a dostal celkom dobré známky, hoci podstatne horšie, než bol zvyknutý. A bol v rozpakoch, lebo Pattie mu dala z jej predmetu áčko, hoci mal nepríjemný pocit, že si ho nezaslúži.
„Dala si mi áčko za moje vedomosti, alebo za to, že máme spolu pomer?“ spýtal sa.
„Nemáme pomer,“ odvetila ticho. „Milujem ťa. A podľa mňa si si áčko zaslúžil.“
„Nie som si istý, či tomu mám veriť,“ vyhlásil. Ale nikdy sa nedozvie, ako to bolo... Pattie ho zakaždým opravila, keď hovoril o ich „pomere“ – tvrdila, že sa ľúbia. Ted zatiaľ ešte nikdy nevyslovil tie slová a vedel, že keď ich raz niekomu povie, to dievča bude naozaj ľúbiť a zostane s ním naveky. Podľa neho majú oni dvaja len pomer. A vždy keď to povedal, Pattie sa rozplakala a zdalo sa, že jeho slová ju hlboko zranili. Lenže on ju nechcel zavádzať a sám si nebol istý, či je to len živočíšna túžba alebo láska.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x