bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Tajomstvo Boha

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 18.04.2024 02:54

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Tajomstvo Boha

V bestselleri Tajomstvo plánu vášho života načrtol Ruediger Schache spôsob, ako možno spoznať osobný plán duše. V tejto knihe už prikročil k otázkam: Odkiaľ pochádza duša? Čo je Boh a kde ho možno nájsť? Ako možno spoznať a prežiť Božie tajomstvo? Známy bádateľ vedomia nám s veľkou predstavivosťou načrtáva štruktúru stvorenia a jeho päť úrovní: more číreho vedomia alebo Boh, úroveň pozorovateľa, nekonečný priestor, jemnohmotný svet a nakoniec hmotný svet. Ruediger Schache názorne ukazuje, ako vzniká ľudská duša z Božieho prazákladu aj ako putuje rozličnými úrovňami stvorenia.
Ak ich spoznáme a zistíme, čo pri tom zažíva duša, získame odpovede na otázky: Čo je láska? Prečo existuje utrpenie? Uvidím svojich milovaných po smrti? Ukazuje sa Boh iba veriacim? Má modlitba zmysel?
Za týmito otázkami nájdeme svetlo duše a potom sa pred nami otvorí cesta k slobode.

Z nemeckého originálu Das Gottgeheimnis (Arkana Verlag, a division of Verlagsgruppe Random House GmbH, München, Germany) preložila Dana Kurčáková.

Detaily o knihe

Názov: Tajomstvo Boha

Originálny názov: Gottgeheimnis

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Uzasne (vondra ber, 25.1.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Precital som si ju a tato kniha by sa mala ucit uz na druhom stupni v ZDS. Uzasna a pravdiva, ohromujuca, a ked som ju cital prechadzali mnou zimomriavky taka ABSOLUTNA PRAVDA. A dalsie tri dieli som cital a mam ich tuna na mojom gmaili. Hovory z Bohom. Tak isto to nie je citanie ale hltate tu obrovsku pravdu ktoru dal Jezis Kristus tomuto spisovatelovy uz davo vopred.

Nesklamal (Sweet flower, 29.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Už dlho som nečítala takú skvelú knižku, ako je práve táto. Veľmi som si obľúbila tieto žánre literatúry, ale tento spisovateľ ma naozaj prekvapil. Jeho písanie je naplňujúce a je z neho cítiť, že sa v písaní vyžíva. Jeho písanie je jednoducho neuveriteľné a vláka čitateľa do hlbšieho zamyslenia sa. Tieto knižky netreba čítať, treba ich precítiť, čo v tejto knižke je cítiť, že autor to preciťuje s nami a pri písaní mal obrovskú radosť. Pri čítaní mi dodalo množstvo elánu a radosti, no ešte viac, keď som pochopila a začala podľa nej konať. Môj svet sa razom zmenil a razom som sa ocitla ako v dokonalom svete s dokonalým životom. Všetky problémy ako keby odišli a môj život sa konečne začal uberať správnym smerom. Pochopila som, po čom naozaj túžim a konečne sa mi začínali otvárať oči. Keď som začala podľa môjho srdca a podľa toho čo chcem naozaj konať, splnilo sa mi to. Tu nejde len o knižku, ktorú si prečítate a odložíte do vašej knižnice, tu ide o knižku ktorá vám zmení život. Naplní vám život radosťou, láskou, šťastím, zdravím, bohatstvom. Jednoducho sa vám splní všetko po čom túžite. Táto knižka nie je čítanie, je to kniha života, ktorú keď pochopíte, pocítite radosť a blahobyt po akom ste nikdy nesnívali. Nie je to čítanie na jeden deň, je to knižka, ku ktorej sa pri každej príležitosti vrátite. Je to jednoducho jedinečná kniha ktorá oslobodzuje .... od vrytých predstáv a postojov.

... Očarena... (Lucia Krajčiková, 3.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Som očarena touto knihou.Autor musel zažit vela zlích. A nepríjemních chvíl v živote ktoré musel riešit sam pomahat ludom k tomu aby boli lepši a videli boha a naučili sa vela veci inak vidie vnimat .A ak pomali pojdete po ceste aku sa vam snaži autor visvetlit pomoct začnete život chapat a vnimat inakwako doteraz.Je to uplne jednoduche ja osobne som si zobrala radu k srdcu a poviem vam som ovela veselšia,milšia a chcem sa zlepšovat chcem byt dobrim človekom preto čitam taketo knihy. Každemu človeku ktory je neštastny z lasky,manželstva,partnerstva,života,prace PROSIM prečitat neolutujete pomóže vam..Velka vdaka za knihu je užasna

Zajtra vychádza (Happy Girl, 27.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Jéj :) Zajstra vyjde Tajomstvo Boha (Schache) :) Tak nesmierne sa teším :) Ani si neviete predstaviť ako veľmi. Na toto dielo som už veľmi dlho čakala, pretože som jeho veľkou fanúšičkou a mám od neho všetky knihy, taktiež milujem The Secret knižky, kam on úplne zapadne. Jeho písanie je veľmi zaujímavé a aj v období smútku tento spisovateľ dokáže vyčariť aspoň malý úsmev na tvári. Jeho písanie je pútavé a zároveň náučné. Citáty, ktoré obsahujú jeho knižky a príbehy, ktoré jeho knižky taktiež obsahujú zaujmú taktiež každého jeho fanúšika i čitateľa. Zaujímavé príbehy a knižka obohatená rôznymi obrázkami a fotkami upúta jednoducho každého. Píše naozaj excelentné knižky a verím, že táto bude patriť tiež k nim a zároveň k mojim najobľúbenejším knižkám. Takže sa neviem dočkať :)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je päť mínus jeden?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Cesta k pôvodu našej existencie

Odkedy existuje ľudstvo,
zaujíma sa o tajomnú silu,
ktorá stvorila vesmír.
Aby sme lepšie porozumeli Božiemu tajomstvu,
Ruediger Schache nám odhaľuje pravdu
ukrytú v náboženstvách, filozofiách
a duchovných smeroch.

Jadrom tejto knihy je fascinujúci a prehľadný náčrt
štruktúry stvorenia od samotného vzniku ľudskej duše.
Spoznávame, že všetko navzájom
dokonale a nepretržite súvisí.

Toto poznanie od základu zmení
náš vnútorný i vonkajší život.
Výzvam dňa začneme čeliť uvedomele a s pochopením
a v bežnom živote budeme prežívať
čoraz viac naplnenia, prijatia a lásky.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x