bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Punková princezná

Vydavateľ: Slovenský spisovateľ (Slovenský spisovateľ, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:54

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Punková princezná

Karolína Ďuranová je úplne obyčajné takmer šestnásťročné dievča. Má staršiu sestru žijúcu v zahraničí a kamarátky povahovo úplne odlišné od nej. Napriek svojej nesmelosti má však túžby ako všetky ostatné dievčatá. Jedna sa jej nečakane splní, keď ju pozve sestra do vysnívaného Anglicka. Zoznámi sa s novými ľuďmi, novým prostredím a nájde si nového kamaráta. Domov sa vracia s bohatými zážitkami. No aj tam ju čaká príjemné prekvapenie – tentoraz v podobe stretnutia s niekým, o kom už dlho snívala. Zmení sa niečo v jej živote, alebo bude všetko pokračovať v zabehaných koľajach?

Detaily o knihe

Názov: Punková princezná

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Punkova princezna (Ľubica dobrovodská, 17.1.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
je to velmi dobra kniha!!!!!!

:D (Martina, 31.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Hudba. To je druhá vec po dobrej knihe pri ktorej sa cítim ako vo svojom živle. A táto kniha mi ukázala čo je skutočne dobrá hudba. Ale v mojom srdci utkvela aj z iného dôvodu. Pravdivo totiž opisuje život a myšlienkové pochody 16-ročných. A autorka nerobí z hlavnej hrdinky rozmaznanú pipku ale úplne obyčajné dievča. A veľmi ma dojali mená anglických kamarátov Charlotte pretože presne tieto mená majú členovia jednej z mojich obľúbených punkových kapiel. Takže autorka sa vyzná. :D

Odporúčam prečítať.... (Zuzka, 24.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Super kniha. Počas čítania som sa vcítila do hlavnej hrdinky a prežívala všetky zážitky z ňou. Dej bol plynulý a veľmi sa mi páčilo to že je tam zapojený Londým a hlavne- punk!

Urobila na mňa dojem! (Evelin Kiss, 3.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha je skôr pre mladšie ročníky, ale ja mám 21 a kniha na mňa naozaj urobila dojem. Verne opisuje vzťahy mladých, školu a priateľstvá. Zdala sa mi dosť realistická, aj keď som niekedy mala chuť hrdinku preplieskať, lebo ja by som to vyriešila inak, ale brala som do úvahy vek autorky aj hrdinky. Sklamal ma jedine koniec, pretože som chcela nejaký epický klišé happy-end a dostala som niečo odlišné. Kniha sa mi naozaj páčila a vyvolala vo mne mnoho pocitov. Stále neviem či ju milujem alebo nenávidím, ale reálnosť, zápletky, dobrý príbeh, hrdinovia a kvalita sa knihe nedá uprieť! 8)

Pre mladších (Ivana, 11.8.2012) Odpovedať

priemerná kniha
Toto bola moja prvá kniha od slovenskej autorky vtedy sa mi veľmi páčila. Teraz z odstupom času mi kniha príde plná opisov. Dosť zvláštne mi príde, že hlavná hrdinka vedela hneď dokonale po anglicky aj keď sa učila len v škole. V knihe sa mi páčili časti s Davom. S tých vedľajších postáv som si obľúbila Jeffa a Bendžiho. Táto kniha bola plná pesničiek, ktoré ju oživovali a ak ich autorka vymýšľala sama patrí jej uznanie. Punková princezná mi, ale niečo priniesla do života a to gitaru.

:) (Andrea Spišáková, 10.8.2012) Odpovedať

priemerná kniha
Neviem, možno pred dvoma rokmi by ma kniha oslovila viac. Zdalo sa mi, že je napísaná slabšie, ale to sa dá chápať, nakoľko je to prvá kniha od mladučkej autorky. Avšak je to príjemné čítanie. Londýn, gitara - moje dva sny. Gymnázium navštevujem, chlapci sa mi páčia ;) Nuž, skoro ako o mne :) Odporúčam však asi skor mladším čitateľkám...

:) (Timea Debnarova, 22.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som čítala asi pred sto rokmi, ale stále si pamätám každý detail. Veľmi sa mi páčila. Celý deň som sa tešila kedy si ku nej konečne sadnem, a prečítam ďalších pár kapitol. Úprimne a zo srdca som sa zabávala na niektorých dialógoch, a koniec ma veľmi potešil :)
Všetky komentáre (7)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má vrabec?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x