bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Kate Daniels 1 - Magie mrtvých

Vydavateľ: Fantom Print (Nakladatelství FANTOM Print)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:56

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,81 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Kate Daniels 1 - Magie mrtvých

Atlanta by byla příjemným místem k životu, jen kdyby nebylo magie… Když magie pohltí svět, objevují se monstra a odpadlí mágové spřádají svá kouzla, zatímco se pistole zasekávají a auta odmítají startovat. Ale pak se technologie znovu přihlásí o slovo a magie ustoupí stejně nevypočitatelně, jako se předtím objevila. Jen po ní zbudou nejrůznější druhy paranormálních problémů. Kate Daniels, žoldačka, které se smůla lepí na paty a do kapsy má hluboko, se živí odstraňováním právě takovýchto magických potíží. Ale když je zavražděn její opatrovník, honba za spravedlností ji vtáhne do mocenských bojů mezi dvěma nejsilnějšími frakcemi magických bytostí v Atlantě. Mezi Pány mrtvých, nekromanty ovládajícími upíry, a Smečku, polovojenský klan kožoměnců. Tyto dvě strany se vzájemně obviňují ze série nezvyklých vražd – a smrt Katina opatrovníka by s tou záhadou mohla být spojená. Obě organizace na Kate vytrvale tlačí, aby případ vyřešila a ona si začíná uvědomovat, že si ukousla větší sousto, než dokáže zvládnout...

Detaily o knihe

Názov: Kate Daniels 1 - Magie mrtvých

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Skvelé :D (Alena Gašparovičová, 21.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha rozhodne patrí medzi moje obľúbené. Po všetkých super-sladkých knihách ako Twilight (nič proti nemu) konečne hrdinka, ktorá sa len tak nedá a bojuje za seba namiesto toho aby len večne sedela na zadku a čakala až jej problémy vyrieši niekto iný. Charaktery postáv sú reálnejšie, nie je to také čierno-biele ako v niektorých knihách, takže aj tých dobrých by človek sem-tam najradšej nakopal do zadku. Dejovo je kniha originálna a častokrát prekvapí. Tí, ktorí chcú zasa troch iný pohľad na dlakov, mágov a ostatné magické bytosti by rozhodnetejto knihe mali dať šancu. Naopak ak si chcete upírov pamätať ako neskutočne sladké a milé bytosti radšej ruky preč.

Kate Daniels je moja hrdinka (Hana Vrbovská, 3.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Máte vryté predstavy o tom, ako to funguje v typickom urban-fantasy svete? A možno vás už tak trochu prestávajú baviť večne sa do bodky opakujúce stereotypy? Jednoduchým riešením je siahnuť po knihe Magie mrtvých, veľmi rýchlo sa presvedčíte o tom, že aj upíri, vlkolaci, shapeshifteri, mágovia a iné bytosti a vlastne celý urban-fantasy svet sa dá písať aj úplne inak. Prvá časť Kate Daniels ovplýva práve týmto vzácnym darom - originálnosti sa jej dostalo za plné priehrštie. Pridajme si k tomu hlavnú hrdinku, ktorá sa nenechá a je poriadne kick-ass, vedľajšie postavy, ktoré sršia charakterom, sem tam nejaký ten vtip a veľmi dobrý rozprávačský štýl a je z toho kniha, od ktorej sa len veľmi ťažko odtŕha. Jedinou chybičkou na kráse je snáď len trochu ťažkopádnejší začiatok, ale akonáhle sa zápletka rozbehne naplno a trochu si ozrejmíte fungovanie tohto sveta, budete chcieť len viac a viac.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x