bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Teraz ju vidíš

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:53

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Teraz ju vidíš

Marcy Taggartová mala ísť pôvodne do Írska s manželom, aby spolu oslávili dvadsiate piate výročie sobáša, ale jej muž si medzitým našiel inú, a tak sa Marcy vybrala do Írska sama. Keď v jeden deň oddychovala v miestnej krčme, zazdalo sa jej, že za oknom vidí svoju dcéru. Všetci tvrdili, že jej dcéra spáchala pred dvoma rokmi samovraždu, ale Marcy tomu odmieta uveriť. A tak teraz rýchlo vybehla z krčmy na ulicu, utekala krížom-krážom po celom meste, ale dcéru nenašla. No stále verí, že Devon je naozaj v Corku, a s pomocou barmana Liama po nej vytrvalo pátra. Nakoniec sa jej dcéra ozve a dohodne si s ňou schôdzku pred katedrálou... Pocity viny matky, ktorá prišla o dieťa, sa v najnovšom románe Joe Fieldingovej miešajú s pocitmi zrelej ženy, ktorá stále túži plnohodnotnom partnerskom vzťahu.

Z anglického originálu Now You See Her (Random House, Kanada) preložila Tamara Chovanová.

Detaily o knihe

Názov: Teraz ju vidíš

Originálny názov: Now You See Her

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

JOY (Veronika Berdáková Pavlík, 25.11.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Celkovo všetky knihy, ktoré som od tejto autorky čítala sú perfektné a táto nie je výnimkou. Veľmi sa mi to páčilo. Nemohla som ju pustiť z rúk. Odporúčam. Veľmi kvalitné čítanie.

Joy (Adriana Berežná, 15.10.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dnes (15.10.2012) som bola na Obchodnej v Panta rhei na autogramiáde tejto skvelej spisovateľky, poriadanej Ikarom. Bol to úžasný zážitok, je to krásna, charizmatická žena, jej knihy milujem už od strednej školy. Každá jedna je pre mňa zážitkom. Ďakujem, Ikar.

pani Joy (Irena Vančová, 28.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi rada čítam jej krásne príbehy plného napätia.Je to pôžitok a čítanie ,skvelá autorka opäť nesklamala má veľa napínavých príbehov.

príbeh ženy (Milka, 27.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na túto knižku nedám dopustiť, úžasná. Autorka v knihe skvostne opisuje pocity zrelej ženy, ktorá odmieta uveriť a pripustiť, že prišla o svoju milovanú dcéru. Na jednej strane je tu krásne opísaný príbeh matky, ktorá stratila dieťa a na strane druhej hľadanie lásky a túžba ženy po plnohodnotnom partnerskom vzťahu. Hlavná hrdinka Marcy odmieta myšlienku, že jej dcéra spáchala samovraždu a začína po nej na vlastnú päsť pátrať. Úžasným rozprávačským talentom a strhujúco sa rozvíjajúcim dejom ma autorka nenechala ani chvíľu na pokoji a musela som čítať a čítať. Nádherne je tu opísaný pád Marcy až na dno. Jej životná kríza ju vyšťaví a ona sa pomaly ale isto odráža a hľadá nejaký oporný bod, ktorý by ju z dna odrazil. A nájde ho. Napätie a zvraty sú v knihe tiež úžasne naplánované, takže fakt odporúčam. Záver ma fakt dostal, nečakala som to. Zase jedna zo skvelých kníh, v ktorej je nádherne spracovaný ťažký životný údel ženy a jej úžasná sila.

skvelá autorka (stanka, 24.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Joy je moja obľúbená autorka, nesklamala ma ani teraz, skvelý, napínavý dej, výborná kniha

Pre mňa Pani SPISOVATEĽKA (kamka74, 28.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Joy je moja srdcovka, takže neviem či môj komentár bude objektívny, k každom prípade kniha znovu bravúrne napísaná. Človeka dej úplne zhltne. Postava matky, ktorá živý falošné nádeje, že jej stratená dcéra stále žije Vás prinúti zamyslieť sa nad tým čo je v živote dôležité. Odporúčam každému. Zaujímavé rozuzlenie Vás určite dostane:o)

top autorka napínavých príbehov (Danka, 25.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Joy ako vždy nesklamala.Kto obľubuje túto spisovateľku,príde si na svoje:)Príbeh plný napätia,každou stránkou došlo k nejakému zvratu.Chvíľami som bola presvedčená že viem ako kniha skončí,čakala som že hlavná postava je ovplyvnená dedičnou chorobou a s tým bude súvisieť aj rozuzlenie.Záverom som však bola naozaj prekvapená,to,ako dopadol som nečakala vôbec..Knihu určite odporúčam,perfektne prepracovaný príbeh,ktorý sa sám núti čítať ďalej, knihu som zhltla za 2 dni.
Všetky komentáre (7)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri plus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x