bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Glee - začíname

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Glee - začíname

Na McKinleyho strednej škole to vrie. Študentov rozdeľujú rozličné mimoškolské aktivity, ich vlastná hierarchia a neľútostné vzájomné súperenie. Nad spevákmi z Glee klubu suverénne víťazia šarmantné roztlieskavačky a futbalisti. Už-už to vyzerá, že súbor zanikne, keď do riaditeľne vtrhne drzá, zato inteligentná a nadaná študentka. Rachel Berryová je dcéra dvoch otcov gayov. Možno ju inšpiruje aj jej netradičná rodina – túži byť čoraz lepšia, výnimočnejšia, originálnejšia. Jej rozhodnutie oprášiť dávnu slávu Glee však naráža na tvrdý odpor. V hre je totiž nielen prestíž športovcov, ale aj peniaze, o ktoré by ostatné kluby nerady prišli. Do pavučín intríg sa zamotávajú najväčší bojovníci – láska totiž nalomí aj tých nazapálenejších!

Svetoznámy televízny seriál GLEE teraz aj v knižnej podobe!
Sledujte osudy talentovaných stredoškolákov v knihe aj v kultovom televíznom seriáli. Viac o vašich obľúbených hrdinoch, viac príhod a zábavy!

Z anglického originálu Glee – Start (Poppy, an imprint of Little, Brown and Company, Hachette Book Group, New York, USA) preložila Zuzana Gašparovičová.

Detaily o knihe

Názov: Glee - začíname

Originálny názov: Glee - The Beginning

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

hned ako som sa zamilovala do toho seriálu, musela som mať aj knihu!! (Vivien, 30.5.2014) Odpovedať

Seriál milujem ! A aj knihu . Je síce rozdielna ,ale je to príjemne prečítať si aj inú alternatívu ako sa to mohlo vyvíjať . Je tam všetko .Je to tenučká knižka ale nájdete tam humor ,hudbu, lásku, tajnú lásku, intrigy . Niečo ako telenovela :D Je to vlastne o vzťahoch a kto je talentovanejší. Sú tam objasnené momenty ktoré v seriály nikdy nevysvetlili. A kniha je určite vtipnejšia. Seriál milujem a dá sa na ňom zasmiať, ale je pravda že knihy sú vždy lepšie ako iné spracovanie . Som nadšená keď ju vidím na svojej poličke . Kniha sa mi čítala dobre, na jeden dych, škoda že bola tak krátka. Mala som ju zhltnutú za pár hodín .Takže všetkým ju odporúčam a ty čo sú fanúšikovia série ... Vy to máte ako povinne čítanie :-) hned ako som sa zamilovala do toho seriálu, musela som mať aj knihu!!

Lepšia kniha ako seriál :) (Veronika Dedíková, 18.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Určite lepšia kniha ako seriál. Seriál ma síce na začiatku zaujal, no čím viac sérií pribudlo tým to bolo horšie a horšie. Preto radšej odporúčam knihu :) Príbeh sa odohráva na McKinleyho strednej v úplne inom prostredí aké poznáme z našich stredných škôl. Študenti sú porozdeľovaný do rôznych skupín, ako sú napríklad šprti, roztlieskavačky či športovci. Jednou takouto skupinou je aj Glee klub. Glee klub ponúka príležitosť novým spevákom. Momentálne to však s Glee klubom nevyzerá veľmi dobre. To, že by mal súbor zaniknúť si však nevie predstaviť jedno veľmi ambiciózne a tak trochu vtieravé dievča Rachel Berryová. Rachel na seba upútava pozornosť svojimi rodičmi, ktorými sú gayovia, ale aj svojim oblečením. Jej veľkým snom je byť slávna, a preto sa rozhodne obnoviť najskôr slávu Glee klubu (ten totiž nepatrí medzi tie najvychytenejšie kluby). To však nie je také ľahké. Glee klub by totiž potreboval peniaze, o ktoré však ostatné kluby nechcú prísť. Ak chcete vedieť, ako sa boj o obnovu Glee klubu skončí rozhodne si prečítajte túto knihu. Čaká na vás nejedno zamilovanie, množstvo intríg, ale aj silných priateľstiev:)

Glee :D (Marianna Barčíková, 27.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ach jaj ! Ja Glee MILUJEM ! No to je však len na vašom vkuse. Ak ste si pozreli par dielov zo seriálu tak potom to musíte vediet že je to vlastne o vzťahoch a kto je talentovanejší. Tak je to aj v knihe .Videli ste Pilotný diel ? Tak o tom je prvý diel tejto zatial trojdielnej knižnej série . Rachel sa pridá ku klubu,potom sa tam pridá aj Finn a do toho sa ešte starajú iné postavy. Je to tenučká knižka ale nájdete tam humor,hudbu,lásku,tajnú lásku, intrigy . Niečo ako telenovela :D Ak ste správny Gleek tak potom je to povinné čítanie a ak nieste velkým fanušikom , môžete si to tak či tak prečítat

:P (Klauda, 23.5.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
kedy vyjde pokračovanie?

:( (Natali, 30.3.2011) Odpovedať

priemerná kniha
ako ju objednam mne to nejde :/

odpoveď (Katarína Ončáková, 23.3.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
áno je.

:D (Katka, 10.3.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je po slovensky ?

Knižkáá (RomUsH, 24.2.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
túúto knihu vám odporúčam!!..je to úúžasná kniha a takto sa lepšie vžijete do postáv! <3....proste úúžasná! =*
Všetky komentáre (8)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x