bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Veľká kniha reči tela, 2. vydanie

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:320
Poradie vydania:2.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:53

Lepšia cena: 12,52 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,81 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,90 €
Ušetríte: 2,09 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Veľká kniha reči tela, 2. vydanie

Veľká kniha reči tela vám pomôže naučiť sa čítať myšlienky iných podľa ich gest. Znie to neuveriteľne, no reč tela sa dá ľahko naučiť a je zábavné ju používať. Zistite ako:

-rozoznať, že niekto klame,
-pôsobiť sympaticky,
-presvedčiť ľudí, aby s vami spolupracovali,
-úspešne viesť rozhovory a rokovania,
-si zvoliť partnera.

Naučte sa tajomstvá reči tela spolu s Allanom a Barbarou Peasovcami, autormi bestsellerov Prečo muži nepočúvajú a ženy sa nevyznajú v mapách, Prečo muži klamú a ženy plačú a Prečo muži nemôžu robiť viac vecí súčasne a ženy stále rozprávajú.

Detaily o knihe

Názov: Veľká kniha reči tela, 2. vydanie

Originálny názov: The definitive book of body language

Objednávací kód NA201354

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Velka... (vierca, 2.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
... kniha reci tela vobec nie je taka velka. Nemam vsak na mysli to, ze ma prilis malo stran, aby sa mohla hrdit nazvom "velka". Mam na mysli to, ze je tak skvelo napisana, ze by pokojne bola byt este vacsia :-) Citala som ju uz pred nejakym casom, potom zasa druhykrat a minuly mesiac som na nu zasa pozerala. Tato kniha sa naozaj autorom podarila. Je v nej velmi pristupnym sposobom popisana rec ludskeho tela s konkretnymi prikladmi a kresbami Autori popisuju rozne situacie a spravanie sa cloveka, vlastne nas vsetkych v danych situaciach. Popisali mimiku, gestiku, proxemiku... A opisali to tak, ze po precitani knihy sa dalo vela zapamatat. Myslim, ze ak sa taketo poznatky raz do clovek vstepia, mozu mu byt velmi uzitocne ci uz na roznych pohovoroch, v komunikacii s inymi ludmi pri praci, na poradach, na vyucovani, ale aj v kazdodennych situaciach v rodine. Tuto knizku mozem len odporucat.

Funguje to (Katy, 20.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kto by nechcel spoznať tajnú reč tela? Túto otázku som si položila hneď, keď som ju otvorila. Pri podrobnom čítaní a zároveň skúmaní človeka, som zistila, že to nie sú len nejaké prázdne slová, ale naozaj to funguje. Odkedy túto knihu čítam, pozerám sa na ľudské postoje, malé gestá, mimiku človeka. Nedokážem prehliadnuť ani jeho polohu rúk a nôh a samozrejme postoj. Táto kniha, ma naučila ako zistiť klamstvo, ako vycítiť sympatiu a samozrejme, ako vycítiť stav a pocit daného človeka. Pomocou tejto knižky sa nie len naučíme niečo pre seba, ale taktiež sa naučíme lepšie vcítiť do kože druhého. Rozpoznať zamilovanosť, klamstvo, hnev, lásku, smútok, radosť či nenávisť je pomocou tejto knihy hračka a navyše zábava. Toto je najpodrobnejšia príručka, ktorú som zatiaľ videla a navyše človeka poteší a niečo naučí. Jednoznačne sa oplatí prečítať, mne dala veľa do života.

Perfektná (Terezka, 15.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha je naozaj veľká a to svojím obsahom. Asi najlepšia kniha o reči tela na trhu!

výborné čítanie (Nika, 13.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha je naozaj veľmi prínosná. Prečítala som ju takmer na jeden dych. Dozviete sa tu množstvo zaujímavých vecí o tom, čo hovorí naše telo, i keď slová vravia niečo úplne iné. Odporúčam všetkým!

Dostala som na Mikuláša (Sandra Zámerová, 23.12.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
a čítam ako divá. Vynikajúca kniha, popisy jednotlivých gest, reč tela, postoje, jemné mimiky...čo robia ruky, nohy...najmä nohy prezrádzajú o nás veľa. Klamári, skúsení, vedia kontrolovať gestá, aj mimiku, ale nohy vraj nie. Tie treba sledovať - pokyvkávanie, prekríženie, smerovanie špičiek. Reč tela podľa mňa funguje a je dobré ju vládať, lebo neraz prezradí oveľa viac ako slová. Myslím, že čím viac spoznáme reč tela, tým skôr odhalíme neúprimné slová, nevraživosť, podlosť apod. Z tejto oblasti jedna z najlepších kníh, aké som kedy čítala, vrelo odporúčam!

super (Helena, 27.11.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Precitala som tuto knihu a hned som skusala na priatelovi...a funguje to a aj ostatni sa podla toho spravaju...je to zaujimave citanie a vela noveho sa dozviete iba pozorovanim ludi...UUrcite sa oplati precitat...
Všetky komentáre (6)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je deväť plus šesť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x