bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Trojlístok z internátnej izby

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:54

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Trojlístok z internátnej izby

Život niekedy bolí, inokedy je úžasný. Najmä keď máte po boku dobré priateľky. Tri dievčatá z rôznych kútov Slovenska - Silvia, Veronika a Anička sa ocitli v jednej internátnej izbe. Prežívajú spolu prvé študentské lásky, starosti aj sklamania. Bratislava im poskytuje dostatočnú anonymitu, možnosť nových poznaní aj zábavy. Len keby bezstarostný študentský život tak rýchlo neskončil...
Aj keď sa dievčatá po škole rozchádzajú a každodenné starosti nadobúdajú nový rozmer, ich priateľstvo aj po rokoch pretrváva, poskytuje životnú silu. Pomôže Silvii prekonať problémy? Stroskotá jej manželstvo alebo naopak dostane druhú šancu?

Detaily o knihe

Názov: Trojlístok z internátnej izby

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Výborné čítanie (Ivana Zsidová, 21.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Výborné čítanie. Súčasné životy troch kamarátok popretkávané spomienkami na ich internátne zážitky. Presne ako bolo vykreslené v knihe, dobré priateľky sú na nezaplatenie.

Super (Dominika, 24.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Každý kto zažil vysokú alebo sa na ňu chystá určite ocení túto knihu...je to krásny príbeh priateľstva ktoré aj v skutočností vznikajú na vysokej škole...

Príjemné spomienky (Kristína S., 10.8.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Slovenskú tvorbu (a vonkoncom Motýľ-ovú) takmer nečítam, o to viac mňa samotnú prekvapilo, keď som na webe prvýkrát natrafila na túto knižku. Stavila som na prvý dojem a rovno som si ju aj objednala. Až keď som ju aj fyzicky mala doma, nastúpil skepticizmus a siahnuť po nej som sa odvážila asi až o rok neskôr.. A fakt! Prvý dojem nesklamal, sadla perfektne tam, kam mala - a myslím si, že určite sadne všetkým nám, ktoré sme si odžili svoje na internáte, spoznali baby, s ktorými komunikujeme aj naďalej a vieme o sebe oveľa viac ako boli písmená z testov. Mne dala kniha veľa nielen z pohľadu príjemnej oddychovky, ale najmä preto, lebo vďaka osudom troch báb som si popri čítaní pospomínala na môj "štvorlístok" :)

nostalgia budúcnosti :) (Simona, 21.2.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha Trojlístok z internátnej izby a mi dostal do ruky od kamarátky, ktorá mi ho dávala so slovami: Ony sú ako my. Presne ako my v budúcnosti. Nečudo, že som sa do knihy hneď zakusla, lebo hoci som mala veľa učenia a vyťažené celé dni, vždy ma bavilo rozmýšľať o tom, aké to asi bude, keď budem niekde vyššie. To, čo sa mi páči na tejto knižke je, že je maximálne pohodová. Napriek istým ťažkým momentom a životným pravdám, ktoré sa v nej nachádzajú, je to niečo, pri čom dokonale zrelaxujete. Bavilo ma vidieť sa v jednej z hlavných postáv a mať pocit, e čítam niečo, čo bolo napísané presne o mne. Koniec knihy ma dokonca rozplakal. Netvrdím, že tak bude pôsobiť na všetkých, no ja som si už asi stýkrát uvedomila, aké mám úžasné kamarátky. A každý máme takých ľudí a je smutné, že sa v živote pod tlakom okolností musíme často rozdeliť. No o to krajšie je potom stretnutie plné smiechu. Vrelo odporúčam všetkým unaveným, ktorí chcú čítať niečo nenáročné, ale zároveň mať pocit, že ich kniha obohatila. :)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je jeden krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x