bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Tajomstvo pre mladých

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:55

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Tajomstvo pre mladých

CHCEŠ VEDIEŤ TAJOMSTVO?
Vyhľadávané, potláčané, ukradnuté a ukrývané pod podmienkou zaplatenia výkupného. To je to úžasné Tajomstvo, o ktoré sa delili starodávni faraóni, vládcovia, filozofi aj králi, a neskôr ho objavili vedci, vynálezcovia a priemyselní podnikavci. Dnes ho poznajú v kráľovstvách moderného sveta – filmové hviezdy, populárni speváci, slávni spisovatelia i športové idoly.
Toto Tajomstvo ovládlo svet a zmenilo tvár ľudstva. Tajomstvo, ktoré prebúdza tvoje sny a pomôže ti ich prežiť. Tajomstvo toho, ako žiť vo veľkom štýle a plný sily. Tajomstvo pre každého mladého stredoškoláka, no i pre akéhokoľvek iného tínedžera 21. storočia.
Toto je Tajomstvo priamo pre TEBA!

Detaily o knihe

Názov: Tajomstvo pre mladých

Originálny názov: The Secret to Teen Power

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Pochvala (Zuzana Lasáková, 30.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha mi absolútne zmenila život. Pred tým ako som si ju prečítala, sa mi moj život nepáčil. Ale po tom, ako som to prečítala, mala som úplne iný pohľad na svet. Tajomstvo som poznala aj pred tým, ale nepochopila som ho. Vďaka tejto knihe som ho konečne pochopila, a zo ta som nesmierne vďačná :)

:) (Zuzana Pažítková, 15.11.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Wow, neskutočná kniha. Nič lepšie ako prečítať si ju som nemohla urobiť. Veľmi sa mi zdvihlo sebavedomie a hlavne viem čo chcem. Začalo sa mi viac dariť, lebo som si začala viac veriť a navyše som zmenila veľa názorov na ľudí okolo mňa a na svet. Stala sa zo mňa optimistka a navyše niečo neskutočné, začala som hľadať na ľuďoch len to dobré. Netuším ako sa to autorovi podarilo, ale veľakrát vystihol aj to čo si myslím, čo chcem. Vždy som si prečítala len pár riadkov a potom som už celý deň žila s úsmevom na perách. Kniha mi neskutočne pomohla. Na svet sa už len usmievam a problémy som zahodila za hlavu. Však veľa iných ľudí majú horšie problémy ako ja a predsa sú šťastnejší.

Tajomstvo (Janka Ľudviková, 29.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Úžasná kniha pre všetkých mladých. Dá vám do života zaujímavé myšlienky a naučí vás pozerať sa na svet inak. Skutočne skvelá. Odporúčam prečítať si ju!

Parádna kniha (Róbert Druska, 18.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je to naozaj super kniha, prečítal som ju už párkrát a vždy som ju nemohol pustiť z ruky. Pomohla mi v živote, sú v nej krásne citáty.. Odporúčam ju každému teenagerovi. Ináč aj film je skvelý..

Tajomstvo už aj pre mňadých (Katinka Sládečková, 17.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľa mladých ľudí, ktorý sa rozhodnú čítať tajomstvo, tomu veľmi dobre nechápu, alebo tam nie sú zobraené presne tie ICH sny a preto knižku odložia. Táto knižka ma veľmi nadchla, keďže je písaná zaujímavou formou a približuje sa k srdciam mladým. Rovnako ako aj ja som ešte teenegerka, táto kniha mi teda viac prianiami vyhovovala a taktiež popisom. Energia, ktorá z tejto knižky vyžarovala, bola famózna. Nádherné citáty obohatia naše srdcia. Ja som sa v tejto knižke našla. Veľmi rýchlo ma upútala priblížením sa mojej vekovej kategórií. Doteraz mám túto knižku na stole a čítavam si z nej určité pasáže ktoré ma práve trápia. Veľmi dobrá knižka ktorá ma nadchla

famózna kniha pre každého (Slávka Baranová, 23.11.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Odporúčam každej vekovej kategórii.Každý si v nej nájde veľa povzbudenia a veľa praktického pozitívneho myslenia.

Super! (Katarína Brňáková Mo, 22.6.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Objednala som pre svojho 14-ročného syna a sama si z nej prečítala asi polovicu. krásne je tam vysvetlená podstata tajomstva jazykom mladých (Google, Facebook, sms, iPod atď) aj cez citáty od ich idolov. Vrelo odporúčam pre rodičov dospievajúcich detí. Hodnotné čítanie. :-)
Všetky komentáre (7)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

TAK ČO JE TO VEĽKÉ TAJOMSTVO?
A čo pre teba môže urobiť?
Ak si už o niečom sníval alebo máš tajnú ambíciu, vášnivú túžbu či životný sen a nevieš, ako ho dosiahnuť, Tajomstvo pre mladých je tu práve pre teba. Kniha Tajomstvo už miliónom ľudí po celom svete ukázala, ako môžu zmeniť svoj život a naplniť svoje sny. A dokážeš to aj ty.
Tajomstvo ti dá silu stať sa, čím len chceš, robiť a mať, čo si vyberieš. Či už to budú peniaze, úspech, skvelé vzťahy, lepšie zdravie a sebavedomie... čokoľvek, po čom tvoje srdce zatúži. Všetko môžeš dosiahnuť.
Stačí, ak objavíš Tajomstvo.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x