bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Kazateľ

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 25.04.2024 02:55

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Kazateľ

Ústrednými postavami tejto napínavej detektívky sú spisovateľka Erika Falcková a jej manžel Patrick Hedström, policajný vyšetrovateľ. Patrick musí vyriešiť záhadnú sériu vrážd v neveľkom meste. Najprv sa nájde mŕtvola mladej ženy, pod ktorou sa skrývajú dve spráchnivené kostry. Zložité vyšetrovanie však nevedie k rozuzleniu, ale k ďalšiemu zločinu, ktorý sa vynorí z minulosti. A zatiaľ pribúdajú ďalšie obete. Začína sa boj s časom...

Mrazivé príbehy z drsného severu. Všetko o severských detektívkach nájdete na www.severskekrimi.sk.

Detaily o knihe

Názov: Kazateľ

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Titul kráľovnej jej patrí právom (Emily, 14.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Camilla Läckbergová to jednoducho vie! Pohrá sa s písmenkami tak, že si vás namotá a pripúta natoľko, že nechcete knihu pustiť a keď ju dočítate je vám smutno, že je koniec. A to sa mi stalo pri Kazateľovi, bola som tak frustrovaná, že je koniec, až som zlostne knihu hodila na posteľ (nebojte sa, neublížila som jej...) a rýchlo som si do rúk vzala inú knihu, aby som tú prázdnotu vyplnila.

vynikajúca detektívka (Petra, 24.8.2012) Odpovedať

skvelá detektívka, správne vyvážená zmes krimi, humoru, vzťahov, prelínaná minulosťou.. Kazateľa som začala čítať v práci, ale začali sa mi jednotlivé postavy zlievať dokopy, predsa len je tam 5-6 švédskych rodín a jednotlivé postavy majú medzi sebou komplikovane súvisiace vzťahy. Takže neodporúčam čítať na etapy, túto knihu treba s chuťou zhltnúť,ako som urobila až doma.Táto kniha bola veľmi napínavá a do posledného momentu nie ste schopní tipnúť si vraha. Autorkin štýl písania ma tak zaujal, že hneď som pozrela anotácie jej ďalších románov a veľmi ma potešilo, že sa s postavami policajta Patrika a jeho manželky Eriky ešte stretnem, už sa na ne veľmi teším !

vynikajúci thriller (Andy, 6.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som nečítala, ja som ju doslova zhltla za jeden jediný deň! Vynikajúci thriller. Napätie cítiť od prvej stránky až po poslednú, takže knihu som nemohla odložiť. Príbeh začal, keď malý chlapec našiel mŕtve telo mladej ženy. Pri obhliadke sa zistilo, že pod ňou sú uložené kostry dvoch ďalších žien. Treba zistiť, či prípady spolu súvisia, hoci ich delí dosť veľa rokov a ak súvisia, je potrebné nájsť pojítko. Keď pribudla ďalšia nezvestná, začal skutočný boj s časom. Podarí sa ju zachrániť alebo nie? Popri vyšetrovaní sa dozvedáme aj o súkromí detektíva Patricka, o jeho tehotnej manželke Erike, jej príbuzných. Príbeh je poprepletaný množstvom nečakaných zvratov, keď už sa zdá, že vyšetrovanie speje k úspešnému koncu, dostane sa do slepej uličky a Patrick musí začať znovu, často totiž jedno objasnenie vedie k ďalším a ďalším otázkam, pochybnostiam. Knihu si rozhodne treba kúpiť. Camilla Läckberg je ďalšou vynikajúcou švédskou autorkou thrillerov, takže určite siahnem po ďalšej knihe od nej.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri mínus dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x