bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Eragon /mäkká väzba/

Vydavateľ: Fragment SK (Vydavateľstvo FRAGMENT, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:45

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Eragon /mäkká väzba/

Jeden chlapec, jeden drak, svet dobrodružstva. Fantasy bestseller Eragon z pera pätnásťročného Christophera Paoliniho, ktorý nadchol milióny čitateľov po celom svete. Rozpráva príbeh chudobného farmárskeho chlapca, ktorý nájde v Dračích horách modrý kameň. Z neho sa vyliahne dračie mláďa Zafira a spolu sa vydajú na nebezpečnú cestu Kráľovstvom ovládaným kráľom, ktorého zlo nepozná hraníc. Dokáže Eragon naplniť svoje predurčenie a prevziať bremeno legendárnych Dračích jazdcov? Osud krajiny možno leží práve v jeho rukách... Prvý diel trilógie Odkaz Dračích jazdcov.

Detaily o knihe

Názov: Eragon /mäkká väzba/

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

:) (Michaela Pavľáková, 30.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Eragon je asi najlepšia kniha fantasy. Okrem toho: je to tetralogia. Prvá časť je ako iné fantasy knihy, ale Eldest, Brisingr a Inheritance su knihy uzasne. Film je katastrofa. Odkaz dračích jazdcov je napínavý príbeh chlapca a draka po putovaní po Alagaëzi.

Svet plný fantázie (Jana Magdolenová, 19.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Úžasná knižka plná fantázie, drakov, škriatkov a všetkého čo k tomu patrí... Ako som po nej siahla, nepustila som ju z ruky, odporúčam každému :)

TOP SERIA (Miriama Džupinková, 31.10.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dračí svet, dračí jazdci, elfovia, škriatkovia,....všetko je tak krásne a podrobne vylíčené v týchto knihách, že človek má občas pocit, že to môže byť skutočné :) Túto sériu môžem smelo nazvať veldielo. Paolíni stavil na dračí svet a podľa mňa sa mu tým podarilo osloviť množstvo čitateľov. Dejovo Vám môžem zaručiť, že do poslednej strany si budete predstavovať dej, ale ten sa aj tak zvrtne vždy inak ako ste si mysleli :) Knihy plné zvratov a krásnych okamihov. Najkrajšie okamihy sú v častiach kde sa opisuje vzťah draka a Eragona. Krásna kniha s krásnym oddychovým žánrom. Vrelo odporúčam

skvelé (Jana Suchá, 9.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skvelé fantasy...nadchla ma krajina, postavy a celkovo myšlienka celej fantasy...niečo také som ešte nečítala...dobrý únik z reálneho sveta...perfektná psychológia postáv a vykresľovanie ich vzťahov...zaujímavý a napínavý dej, ktorý vás núti stále obracať strany a nepustiť knihu,kým ju neprečítate...a to, že to Paolini písal už od 15tky tak klobúk dole pred jeho fantáziou a predstavivosťou..ja som nadšená a určite odporúčam :)

Najlepšia kniha o drakoch, priateľstve, utrpení a láske :) (Simona Cintulová, 21.11.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Strašne superná sága - teším sa neuveriteľne na 4 diel !!! už nech vyjde v slovenčine !!! Odporúčam ako nič v živote !!!

nový talent (Štefan Suchý, 27.1.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
kniha ma veľmi zaujala, veľmi pútavý dej, je to lepšie ako harry potter,,,odporúčam všetkým, ktorí majú radi kúzla, drakov atď. každý diel je stále lepší a lepší :)
Všetky komentáre (6)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x