bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Level 26 Temné odhalenia

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:55

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Level 26 Temné odhalenia

Tretia časť bestsellerovej série LEVEL 26.

Elitný vyšetrovateľ Steve Dark opäť prekonáva zlo v sebe, aby mohol vypátrať toho najhoršieho z najhorších. Stáva sa členom Globálnej aliancie, tajného vyšetrovacieho tímu. Odrazu disponuje nekonečnými finančnými zdrojmi a možnosťami a môže pracovať s kolegami, ktorí vo svojich odboroch predstavujú špičku. Spoločne čelia extrémnej sile zla: zločincovi s prezývkou Labyrint, ktorý pácha zverstvá preto, aby nastolil nový svetový poriadok.
Labyrint predstavuje zlo novej generácie. Majstrovsky manipuluje s citmi aj s myšlienkami, ovplyvňuje svoje obete a robí z nich spolupáchateľov, ponúka znechutenému ľudstvu ventilovanie najhorších pudov. Hovorí pravdu, aj keď klame, a práve preto je nebezpečný. Labyrint sa stáva hlasom nespokojných a napokon z nich robí nástroje násilia. Jeho krvavá stopa križuje celý svet, jeho možnosti sú neobmedzené a jeho fantázia, s ktorou spriada nové a nové zvrhlosti, bezhraničná. Kto ho zastaví?
Bude to Steve Dark? Dostane šancu, potom sa však hrôza obráti priamo proti nemu. Prezradí mu to, čo sa o sebe nikdy nemal dozvedieť.

Z anglického originálu Level 26: Dark revelations (Dutton, New York 2012) preložila Marína Gálisová.

Detaily o knihe

Názov: Level 26 Temné odhalenia

Originálny názov: Level 26: Dark Revelations

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

konečne som sa bála :) (lucia šenkýřová, 3.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prvý diel ma veľmi bavil a zhltla som ho na počkanie. A dvojka je ešte lepšia. Už ste si mysleli že Vás Škripec nemôže prekvapiť a to ste sa teda mýlili. Veľmi sa mi páči tento formát digi románov.

S Darkom sa vrátil aj vrah 26. stupňa (Zuska Ščerbová, 31.8.2012) Odpovedať

Ako s nadšením som a pustila do čítania prvého dielu Level 26 Netvor z temnoty, tak s nadšením som dočítala aj posledný diel tejto skvelej trilogie Level 26 Temné odhalenie ... Táto kniha je tak skvelo napísaná, že stranu po strane hltáte ako jednoliaty film, ktorý si môžete pozrieť bez jedinej reklamy. Steve Dark je dokonalý typ knižného hrdinu, ktorý je aj skvelo stvárnený Danielom Buranom. Lepší obsadenie by som si nevedela vykresliť ani s vlastnou fantáziou. Skvelo sa hodí na túto rolu. Druhou knihou som bola trošku sklamaná, pretože tempo aké bolo nasadené jednotou trochu ochladlo, ale Zuiker sa opäť vrátil na začiatok a vymyslel dokonalého vraha Labyrinta, ktorého vraždy sú premyslené dopredu o pár krokov, ako pri partii šachu. Ale zahrávať sa s Darkom sa neoplatí ... To však Labyrinta len hecuje ďalej ... Kto má rad nadčasové knihy určite nesmie zabudnúť na Level 26. Level 26 do každej domácej knižnice. Ďakujem Mr. Zuiker ...

Skvelá séria! (Braňo Selecký, 12.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Keď prišiel Netvor z temnoty, prvý diel Levelu, siahol som po ňom skôr zo zvedavosti. Milujem CSI a keď jeho tvorca vytvoril digiromán, neváhal som. Nadchol ma. Aj krátke videjká, ktoré doplnili knihu, proste parádna jazda, napínavá, plná zvratov. Kniha sa číta ľahko a je napísaná štýlom, že vás okamžite vtiahne - neviete prestať čítať, chcete vediet, čo bude ďalej a aj keď si vravíte: "ešte jednu kapitolu, už len jednu, idete ďalej a z jednej je 7 kapitol:-) Podobne pokračovalo aj Proroctvo z temnoty, Darka som si obľúbil, krátke kapitolky ma doslova posúvali, hádzali dopredu a videá...keď Dark rúbal Škripca, uf, dosť dobrá pálka. Takže tejto trojky som sa nevedel dočkať a som nadšený. Perfektne zakončená séria, vtiahne vás, nahlodá, spôsobí zimoriavky...proste všetkými desiatimi odporúčam!

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

„Myslím, že mám kandidáta,“ oznámila Natasha.
Už tridsať minút sa hrbila nad tabletom a mobilom, kým Dark skúmal hádanky a predmety. Obzrel sa ponad plece a pohľad mu padol na obrazovku jej tabletu. Boli tam osobné údaje istého Shana Wesleyho Corbetta, dvadsaťosemročného muža, ktorý vlastní luxusný strešný byt na Upper West Side, ako aj dom so šiestimi spálňami v Scarsdali. Sebavedomý, pekný, vyšportovaný, upravený.
„Kto je to?“
„Corbett je styčný dôstojník centrálnej banky s Wall Streetom. To on dohodol vládnu pomoc pre istú korporáciu, ktorá dlhodobo fungovala s falšovaným účtovníctvom, okrádala investorov a z vreciek verejnosti podvodne vytiahla miliardy dolárov. Jej krach by však zrejme znamenal katastrofu pre celú ekonomiku, a tak centrálna banka nemala inú možnosť, iba tejto špinavej firme pomôcť. Corbett je ten šikovník, čo dohodu medzi vládou a korporáciou sprostredkoval. Jeho meno sa nikdy nezverejnilo, preto o ňom vedeli len ostatní účastníci dohody. A, samozrejme, môj priateľ v Komisii pre cenné papiere.“

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x