bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Level 26 Netvor z temnoty

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 16.04.2024 02:55

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Level 26 Netvor z temnoty

SPOZNAJTE NOVÚ ÚROVEŇ HRÔZY
Členovia policajných zložiek veľmi dobre vedia, že vrahov možno rozdeliť do dvadsiatich piatich úrovní zla – od naivných oportunistov na úrovni 1 až po dôkladne plánujúcich mučiteľov, ktorí sa nachádzajú na úrovni 25.
Okrem elitnej bezmennej vyšetrovacej skupiny pátrajúcej po najnebezpečnejších vrahoch na svete, teda okrem skupiny mužov a žien, o ktorých neexistujú oficiálne záznamy a ktorých vedie vyšetrovateľ Steve Dark, však takmer nikto nevie, že sa pracuje na definícii novej kategórie vraha. Do tejto skupiny patrí len jeden človek.
Jeho obete:
Ktokoľvek.
Jeho metódy:
Neobmedzené.
Jeho prezývka:
Škripec.
Jeho zaradenie:
LEVEL 26.

Z anglického originálu Level 26: Dark Origins Dutton preložila Marína Gálisová.

Detaily o knihe

Názov: Level 26 Netvor z temnoty

Originálny názov: Level 26: Dark Origins

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Napínavé čítanie (Petra, 6.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som dostala pod stromček v českej verzii a musím povedať, že je to skvelé čítanie.... Miestami mrazivé, miestami napínavé a miestami dojemné... Ja som ju prečítala skoro na jeden hlt a neľutujem :).... Postupne som si dokúpila aj 2 a 3 časť :)

Nesúďte knihy podľa obalu... (Alexandra Michaličková, 23.8.2013) Odpovedať

priemerná kniha
Priznám sa - knihu som si kúpila kvôli pútavému bielemu obalu, pretože som chcela niečo nové (zvyčajne čítam iné žánre). Až počas čítania som sa dozvedela, čo má ten krásny obal predstavovať a už som z neho až tak nadšená nebola ;-) Čo sa týka príbehu, zo začiatku ma príliš nebavil, štýl textu sa mi zdal prílis jednoduchý. Viackrát som knihu odložila. Mám radšej zložitejšie rozprávanie, takže pre náročnejších čitateľov neodporúčam. Určite by som ale Level 26 nehodnotila ako vyslovene zlú knihu.

Dark hľadel na obrazovku a neprítomne si na prste krútil zlatú obrúčku. Môže si to vari nepozrieť? (Jana Kufelová, 9.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Škripca prečítate tak rýchlo ako je vo vašich možnostiach. Síce to nie je román s hlbšími myšlienkami, nad ktorými musíte dlhšie premýšľať a vracať sa k nim, ale to vôbec nevadí, lebo vám poskytne také množstvo napätia a vzrušenia, že lásku, sentimentalitu a empatiu načas pošlete niekde do rodiny Steelovcov. Škripec vás dostane. Stanete sa jeho obeťou. A ešte si to s ním budete chcieť aspoň raz zopakovať. Mimochodom, tie ilustrácie, ktoré naznačujú to, kde bude dej smerovať, alebo kde už smeroval, nemajú chybu.

super knizka (Júlia Danihelová, 4.2.2013) Odpovedať

Táto knižka bola úžasná :) a ten dialóg nemal chybu :). Každý kto si ju prečítal vie očom hovorim :))))))))) Správna kriminálka.

pomoooc bojim sa (Lucia Krajčiková, 4.4.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je malo knih ktore su tak užasne napisane ako tato mam rada romantiku ,ale chcela som zmenu a oplatilo sa neskutočne užasna kniha nemohla som ju prestat čitat waw ako keby som v tom diani bola aj ja inak by som ju kludne navrhla aj ako hororova kniha...

Netvor z temnoty (Mária Klapáková, 3.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Do deja ste vtiahnutí už od samého začiatku, príbehom z minulosti, keď sa Steve Dark snažil dolapiť Škripca. Bohužiaľ bez výsledku. Honba za vraždiacim šialencom prináša mnoho scén, pri ktorých vám bude behať mráz po chrbte a tuhnúť krv v žilách (tak ako mne ). Autor tu zakomponoval také praktiky šialeného monštra, pri ktorých som sa občas pýtala sama seba, či je možné niečo tak zverské zrealizovať a vôbec, aby takýto ohromne inteligentný vrah používajúci až príliš dokonalé praktiky existoval. Kniha sa číta veľmi ľahko a rýchlo, lebo neobsahuje zbytočne dlhé opisy. Každá kapitola vás vťahuje do deja, takže budete mať problém pustiť ju z rúk, kým ju nezhltnete celú. Ešte aj zopár dní po dočítaní som sa zamýšľala nad týmto trilerom. Ak máte radi hrôzu a strach v knižnej podobe, tak toto si určite musíte prečítať. Dávam tejto knihe najvyššie hodnotenie. P.S. Obdivujem neuveriteľnú fantáziu človeka, ktorý toto dielo napísal.

papierová CSI (Veronika Budayová, 29.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Detektívky alebo kriminálky nečítam veľmi často. Dostanú sa mi do ruky len sem-tam, ako táto. Ja ich skôr rada pozerám a CSI trojka patrí medzi moje obľúbené. No a prvá časť trilógie Level 26 je ako kriminálka CSI na papieri – vynikajúca. Má niečo okolo 350 strán, príbeh ma ale priklincoval k stránkam a ja som sa od nich nevedela odtrhnúť. Netvor je vykreslený bravúrne a každý, kto knihu číta, ho chce potrestať, najlepšie zabiť, za všetky zverstvá, čo vykonal a vykonáva. Skvelo mu kontruje a šliape na päty jeho prenasledovateľ Steve Dark, trochu čudný, svojský vyšetrovateľ, ktorý si ma práve tou svojou inakosťou získal. Aj keď sú v knihe spomenuté rôzne Škripcové zverstvá, po pár sekundách som ich z mysle vytesnila, pretože mi príbeh poskytol priestor na tie najvšemožnejšie otázky a teórie ako: čo majú Dark a Škripec spoločné, čo z toho, čo netvor hovorí je pravda, čo sa stane ďalej, ako to asi celé dopadne, kto ďalší zahynie. Kniha neoplýva akciou ako z Hollywoodskeho filmu, no má svoj pokojný, ale o to napínavejší spád, čo mi dokonale vyhovovalo. Kyber-mosty boli ako skvelé doplnenie celého príbehu, akási čerešnička na torte, ktorá robí z knihy unikát, no pokojne sa kniha dá čítať aj bez ich vzhliadnutia. Vrelo odporúčam každému, kto je pri čítaní rád napnutí ako strunka a ja sa už teraz teším na druhú knihu.

Vrelo odporu (Ogoa, 21.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Základňa amerického vojenského námorníctva Oddelenie pre mimoriadne okolnosti hľadá človeka ktorý by chytil Netvora,ktorý za vyše dvadsať rokov v šiestich krajinách zastrelil,znásilnil,otrávil,upálil,zaškrtil a umučil okolo 50 ľudí. Stretli sa tu najlepšie mozgy z celej Ameriky a bola im ponúknutá odmena:25 mil.dolárov a doživotný plat. Nik z nich ani za túto odmenu nemal záujem chytiť netvora, pretože každý agent čo viedol vyšetrovanie tohto prípadu, skončil mŕtvy alebo na prístrojoch v ledva rozoznateľnej ľudskej podobe. Iba jedinému človeku sa podarilo vypátrať a pozrieť sa tomuto zločincovi do očí. Bol to Dark. Za toto mu netvor zlikvidol rodinu. Dark sa stiahol z vyšetrovania,ale je prinútený znova sa vrhnúť na poľovačku tohto ničomníka... úžasná kniha plná napätia....

level 26 netvor z temnoty (Michaela Hájeková, 9.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
tato kniha je lepsia ako druha cas. V druhéj je malo deja a malo cinov je taka ako bez duse. Prva bola fanasticka dufam ze coskoro bude aj nejaka tretia kniha

Super kniha (Vladimíra Oleksiková, 22.12.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi dobrá kniha pre tých ktorí majú radi napätie.Po dlhšom čase sa mi dostala do ruk kniha, ktorá bola zaujímavo a pútavo písana od začiatku až do konca a nevedela som hned na 20-tej strane kto je vrah.

NUDA (Mery, 16.12.2011) Odpovedať

som sklamaný(á)
Objednala som si ju v predpredaji na hodnotenia ľudí, ktorí túto knihu čítali v angličtine. Povedala som si, že to môže byť zaujímavé, a tak som si ju kúpila. Veľmi som sa na ňu tešila. Keď mi prišla, začala som ju okamžite čítať. No na moje sklamanie som ju hneď po niekoľkých stranách odložila. K čítaniu som sa znova dostala, až keď som na ňu náhodne natrafila pri upratovaní. Rozhodla som sa ju prečítať, keď som si ju už kúpila. Kniha bola nudná a pôsobila ako scenár. Knihu som čítala s očakávaním, kedy to už začne byť zaujímavejšie. Trošku sa to postupne rozbiehalo, ale niektoré veci vôbec na seba nenadväzovali, ba tam podľa mňa aj niekde chýbali. A ten koniec, no ozaj to už inak ani nemohol dopadnúť. Kombinácia s internetom môže byť pre niekoho zaujímavá, ale toto už nikdy. Stačilo mi pozrieť si pár videí, vôbec ma nebavilo každých 20 minúť zapínať počítač a dozvedieť sa niečo z toho videa, čo v knihe nebolo spomenuté. Z celej knihy mám dojem , že pôsobí až veľmi lacné a nezaujímavo.

supeer kniha (Kristína Pelikánová, 2.12.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
skvelá kniha, kriminálky vôbec nečítam ale táto bola napínavá a zaujímavá. nemohla som sa odtrhnúť. určite si kúpim aj 2.diel

výborná (Erik, 29.5.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
táto kniha je napínavá od začiatku do konca a aj videá k nej sú skvelé už sa neviem dočkať druhého dielu.

super kniha (stanlypk, 5.4.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nevieme nahodou, kedy vyjde 2. kniha??? uz sa neviem dockat

videa (Bruno, 12.1.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ahoj,zaregistroval som sa na stranke, koli tomu,aby som mohol pozerat videa,ale stale mi neprisiel /uz asi 2 tyzdne/ potvrdzovaci mail..ako ste to robili vy?? dík

Skvelé čítanie (Milan, 9.8.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dobrý príbeh, napínavý, pútavý, miestami síce dosť brutálny, ale tá postava Škripca - toho opísal Zuiker geniálne. Odporúčam pozrieť si aj tie kybermosti, videá, niektoré sú fakt dobré.

výborné (Peter, 28.7.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
krimi čítam málo, ale od tejto som sa nevedel odpútať. dočítal som ju v noci počas búrky na horskej chate...no nebolo mi všetko jedno :-) určite odporúčam

.. (meno, 27.7.2010) Odpovedať

som sklamaný(á)
..naco do tohto sveta dalsie, hoci len fiktivne, zlo pridavat, ked je ho uz aj tak dost..zeby sa to dobre predavalo..??..

Velmi dobra (Magdalena, 24.7.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Vrelo ju odporucam. Ja som ju citala v nemcine a mozem povedat, ze som ju citala hlavne po veceroch a keby som bola sama v byte, tak mam strach.Musim priznat, ze som sla aj na internetovu stranku, ale neodvazila som si pozriet tie kratke videa.....proste len ta predstava, ze niekto nieco take hrozne moze urobit a to este vydiet na nejakom videu nazivo, tak to som nemohla. Odporucam dalej.Je naozaj dobra.......
Všetky komentáre (19)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť plus šesť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x