bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Nová zem

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:53

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Nová zem

Eckhart Tolle knihou Sila prítomného okamihu inšpiroval milióny čitateľov a pomohol objaviť slobodu a radosť v prítomnosti. V Novej zemi ďalej rozvíja svoje posolstvo, aby ukázal, že transformácia nášho súčasného stavu vedomia má zásadný význam nielen pre osobné šťastie človeka, ale predstavuje aj spôsob, ako skoncovať s konfliktmi a utrpením. Tolle podrobne opisuje, ako ego spúšťa poruchy, ktoré potom vyústia do negatívnych emocionálnych prejavov, a ako sa možno z takéhoto mentálneho stavu duchovne prebudiť a začať zmysluplne žiť.

Hlboké, no pritom jednoduché učenie Eckharta Tolleho pomohlo nespočetnému množstvu ľudí na celom svete nájsť vnútorný mier a začať žiť zmysluplnejší život. Jadro učenia tvorí premena vedomia, čiže duchovné prebudenie, ktoré Tolle považuje za ďalší stupeň evolúcie ľudstva

Detaily o knihe

Názov: Nová zem

Originálny názov: The New Earth

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Syntéza (Maťko, 18.11.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na túto knihu som čakal celý život. Prehrýzol som sa kvantom kníh o náboženstvách, ezoterike, psychológii, sociológii, dejinách, prežil zopár partnerstiev, vychoval 2 deti a teraz som našiel práve v tejto knihe odpovede a objasnenia na to prečo sa mi stalo čo sa stalo, a otvorili možnosti žiť osvietený život tu a teraz, kde už nebudem hnaný svojím a cudzími egami ale kde si užijem VEDOME všetko čo mi život dáva.

Pre Mateja (Paľo, 3.10.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prave naopak. . . nerozmyslajme. . . pretoze prave rozmyslanie nas dostalo tam kde sme . . . pred dverami zahuby. Kiez by bolo viac spisovatelov, akym je Eckhart Tolle On neprezentuje nabozenstvo, ale BOHA :)

najlepsia kniha zatial pod slnkom (zuzana, 8.9.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
tato kniha nie je o ziadnom nabozenstve ale pomoze Vam najst odpovede, kto ste, ako riesit vase kazdodenne problemy. Kniha je o vasom Vedomi! Ste si vedomi kto vlastne ste??? Kniha opisuje ako rozoznat sam seba od tych hlasov vo vasej mysli, ktore kontroluju vsetko co robite. tuto knihu som skoro zhltla. zmenila mi zivot, uvedomila som si ze sa zobudzam.

Kazdy by si mal precitat. (Jana M., 30.7.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha nepredstavuje nove nabozenstvo, ani nijak neohrozuje ziadnu vieru. Prave naopak, napomaha pochopis Jezisove ucenie.Nasa Zem potrebuje prebudenie sa z egoistickeho myslenia.

odporučam (Dárius, 24.4.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
vidno že si to nečítal...tak sa radšej nevyjadruj.. (:

komentár (Matej, 19.3.2011) Odpovedať

som sklamaný(á)
Čudujem sa ľudom na Slovensku,že nielen že čítajú, ale aj šíria túto knihu a dokonca ako píše predošlý pisateľ aj odporúčajú do škôl. Čo už nerozmýšľate, ved je to čistá ezoterika a oblbovanie ľudí tzv. novým náboženstvom, ktoré vytvorili choré mysle. Ved my máme také nádherné učenie od Ježiša, ktoré je živé a opravdivé. Len ho treba študovať a podľa neho sa riadiť. Začína doba o ktorej Ježiš povedal, že na konci časov bude veľa falošných prorokov. Takže, rozmýšľajme, aby sme na poslednom súde neboli prekvapení.

na zamyslenie (RamOm, 20.11.2011) Odpovedať

a môžeš s istotou tvrdiť, že ten "falošný prorok" nie si Ty???

Pravda (Marek Lukač, 4.1.2011) Odpovedať

0
Pravda ktora je krasna.Tato ako aj kazda kniha od TOLLEHO mala mat priestor na školach ako potrebne učenie pre ludstvo !!!
Všetky komentáre (8)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x