bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zatmenie - sága Twilight

Vydavateľ: Tatran (Vydavateľstvo TATRAN, spol. s r.o.)
Séria:Twilight
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:45

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zatmenie - sága Twilight

Čitatelia, ktorých uchvátil Súmrak a Nov, dychtivo zhltnú aj Zatmenie, veľmi očakávané tretie pokračovanie strhujúcej milostnej ságy o upíroch od Stephenie Meyerovej.

Seattle pustoší séria záhadných vrážd, zákerná upírka pokračuje vo svojej honbe za pomstou a Bella sa znova ocitá obkľúčená nebezpečenstvom. Uprostred týchto udalostí je prinútená vybrať si medzi svojou láskou k Edwardovi a svojím priateľstvom s Jacobom – s vedomím, že pre jej rozhodnutie by mohol opäť vzplanúť odveký boj medzi upírmi a vlkolakmi. A keďže sa veľmi rýchlo blíži aj termín jej maturity, musí sa rozhodnúť ešte v jednej veci: život alebo smrť. Ale čo je vlastne život a čo smrť?

Detaily o knihe

Názov: Zatmenie - sága Twilight

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Twilight Saga (Marcela Ježová, 7.3.2013) Odpovedať

Úžasná kniha. Milujem celú Twilight ságu

Super (Martina, 2.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Poznáte to, stále to všetci chvália, všetci okolo sa rozplývajú...tak som si ju požičala. Tri diely naraz, ten štvrtý som rovno kúpila. Toto nepotrebuje komentár. Zabudnite na film. Ak by som knihe dala 11 bodov z 10, tak filmu, no....asi tak 5 z 15...Kniha je prepracovaná, chytí na prvej strane a pustí až na tej poslednej. Spať sa ide po polnoci, vstáva za úsvitu, aby bola rýýýýchlo prečítaná. Je možno príliš romantická, ale ak vás baví relax pri knihe, tak toto je to pravé orechové.

najlepšia (Denisa Bužiková, 31.1.2012) Odpovedať

Úžasná časť. Začala som ju čítať hneď ako sa mi dostala do rúk a neodložila som ju až kým som nebola na poslednej strane. Jedna z najlepších častí série Twilight

What a stupid lamb. - What a sick masochistic lion. (Miroslava Špaňová, 20.12.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kto by uz len v dnešnej dobe nepoznal známu hlášku z filmu? Stephenie Meyerová vydala prvú knihu v 2007, ja som sa dostala k nej v ten rok, keď sa začal točiť film a 4. kniha bola len v tlači. Veľa z Vás uz videlo film, ale hoci Meyerová napísala predlohu, nebudete mať z obidvoch rovnaký zážitok. Už len preto, aby bol prístupnejší širšej verejnosti (alias, aby sa aj chlapi mali na čo pozerať), okresala ľúbostné a romantické scény a zamerala sa viac na akciu. A v tom ju podporujem, filmy nie sú fádne. Kniha je písaná očami Belly, takže môžete očakávať zameranie na jej pocity. Takže skôr romantika s nádychom obáv, či by jej bol Edward alebo jeho rodina schopný ublížiť, alebo nie. Teenagerky si určite prídu na svoje, ale nielen ony. V prípade, že chcete uniknúť z reality a nečítať len priezračné romance, toto je tá správna voľba. A možno aj vy si budete predstavovať, ze ste Bella a máte niekoho ako Edward. Autorkin svet upírov je trochu iný ako ten, na ktorý sme zvyknutí, ale to je hlavne tým, že námetom na tento príbeh bol jej vlastný sen a sama o upíroch nemá veľa načítané. Hoci je príbeh situovaný do strednej školy, hlavné postavy mi prídu už dospelé. bella nie je normálna teenagerka a to sa mi tiež páčilo. Veľakrát som ostala prekvapená jej vyzretou odpoveďou, alebo jej zmýšľaním. Kniha sa číta veľmi ľahko a je vtipná a nie je zbytočne rozsiahla. Jej pokračovaním je Nov, ktorý mi až taký dobrý neprišiel, ale takticky potrebný, aby sme si ešte lepšie vychutnali 3.diel série, Zatmenie. Najviac akcie a boj. 4. diel mi príde trochu nanútený, alebo skôr vynútený čitateľmi - skôr čitateľkami. Každá je zvedavá, či sa zoberú, či sa Belle podarí prehovoriť Edwarda a stane sa upírkou a aká bude Bella ako upírka. Tiež vstupuje konflikt s nesplneným sľubom Volturiovcom a ešte niečo, čo neprezradím a s čím som sa ani ja a určite by sa ani Darwin nestotožnil. Viac nechcem napísať, aby som nepokazila radosť z čítania. Ja som prečítala celú ságu do 3 týždňov, ale 4.diel mi ležal nedočítaný asi mesiac. Neviem, či to bolo tým, že už toho bolo veľa, alebo ma odradilo čítanie Jacobových myšlienok, ale keď som sa dostala znova k časti, ktorú píše Bella, začala som si ju užívať. Veľmi dobrá sága.

Tato kniha ma ocaruje (Veronika Jarotova, 30.7.2011) Odpovedať

príjemné čítanie
lebo ked som pzerala tento film ma obohacoval a to vazne lebo som sa citila ako oni ked pzeram tak sa viem sustredit tak ako iny ludia aj ked sa viem udrzat na rovnovahe

aky jazyk (Lubka, 4.4.2010) Odpovedať

priemerná kniha
ta kniha je v ceskom jazyku, aleo v originale?dakujem

best book ever!!! (Alica, 23.3.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
moja naj kniha zo vsetkych!!! dostala som ju v roku 2009 na vianoce a nevedela som od nej odtrhnut oci dokonca na silvestra som radsej citala ju do 2:00 nez aby som pozerala TV naozaj kupte si alebo pozicajte od kamosky stoji to za to P.S.: team Edward!!!

Je super (Verča, 17.3.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Podla mna je to zatial lepsia ako sumraka a nov ale necitala som usvit ale tesim sa nanho.

Nema chybu (Luna, 19.8.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
Takže ja som tuto knižočku už čitala v češtine...a musim povedat že je fakt vyborna....:)...tato a briezdenie su najlepsie z celej sagy...:P.....keby chcel niekto pokecať o tejto sagy tak pište na pokeci mam nick 2Luna8...určitee si tuto knihu precitajte...stoji za to..:)

Bomba, ale chce to original (Ivana, 1.6.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
ach, desim sa slovenskych prekladov tychto knih :( fantasticke citanie v originali, ale preklad zlyhal na celej ciere... par stran sumraku a niekolko odstavcov z dalsich dvoch knih ma vytocilo do nepricetnosti... no ale k eclipse samotnej = lubezna knizocka; pravda je, ze dej je trochu spomaleny (s vynimkou zaveru), ale ono to po tej dynamickej dvojke aj celkom dobre padne... genialne vsuvky z minulosti niektorych postav a co sa tyka humoru v dialogoch, zatial asi najlepsia z celej sagy :)

Konecne (Sona :), 4.4.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
no kenecne je aj u nas :) toto je oproti dvojke take kludne citanie, mozno trosku viac akcie by tam mohlo byt :P ale odporuucam
Všetky komentáre (11)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko hodín má deň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x