bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Brisingr

Vydavateľ: Fragment SK (Vydavateľstvo FRAGMENT, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:45

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,95 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Brisingr

Prísahy, skúšky oddanosti, vzbura vrcholí…
Putovanie Eragona a dračice Zafiry sa ani zďaleka nekončí. Čakajú ich ďalšie ťažké skúšky v boji dobra proti temnému zlu, ale v príbehu už nejde len o nich… Ako sa bude vyvíjať osud celého Kráľovstva a jeho obyvateľov?
Ak sa vám páčili knihy Eragon a Eldest, od pokračovania Brisingr sa nebudete môcť odtrhnúť! Fascinujúci príbeh je plný napätia, nečakaných odhalení a zvratov a nechýba v ňom ani Zafirin nežný humor.
Dlho očakávaný tretí diel úspešnej fantasy série Odkaz Dračích jazdcov je konečne tu!

Detaily o knihe

Názov: Brisingr

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Tento chlapec je génius (Lucia Poláková, 23.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha je najlepšia z prvých troch v tejto tetralógii a to už je čo povedať, pretože prvé dve boli úžasné. A tí čo tu v komentároch tvrdia že sa vyrovná Harrymu Potterovi: nič sa nevyrovná Harrymu Potterovi, ale tieto knihy k tomu majú sakramentsky blízko! :)

V snoch som ako Arya a bojujem po boku Eragona (Lucia Mikušová, 3.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Každou ďalšou časťou som viac a viac nadšená z tejto úžasnej série o dračích jazdcoch. Túto knihu nosím so sebou všade....na kúpalisko, do lietadla, do postele, na toaletu, skrátka všade. Každú voľnú minútu sa vrhám na príbeh, pretože je neskutočne strhujúci a zaujímavý. A čo je najlepšie, v noci sa sama ocitám v jeho príbehu a zažívam to dobrodružstvo na vlastnej koži. Kúpila som si luk a keď trénujem, cítim sa ako Arya a hoci toto nie je prvá kniha v ktorej sú opisovaný elfovia, ešte žiadna ma tak nenadchla.

Skvelá (Jana Suchá, 1.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Rovnako ako rastie autor, rastie aj Eragon a jeho príbeh o Dračí jazdcoch. Paolini vytvoril neskutočné dielo. Obdivujem jeho schopnosť opisov a neuveriteľne vykreslenú psychológiu postáv. Milujem, keď autor dokáže vykresliť postavu a jej psychiku a on to zvláda perfektne a vo všetkých postavách.Nevadili mi ani tie opisy a pre iných nudnejšie pasáže na začiatku. Ja som si knihu vychutnávala. Záver mal rovnako ako v Eldestovi, opäť skvelé zvraty. Sláva autorovi a jeho fantázii. :) Teším sa na poslednú časť. :)

radosť čítať (Simone, 30.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Úžasná kniha, ktorá vás vtiahne do deja..

čo bude ďalej...? (Zuzana Bališová, 29.5.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Už zopár mesiacov na ňu padal prach, kým som ju konečne otvorila.Príjemne prekvapila, po dvoch predchádzajúcich častiach tetralógie Dračích Jazdcov to bolo dobrodružné čítanie plné nečakaných zvratov, odhalení, spojenectiev ...Eragon so Zafirou a postavami, či postavičkami hemžiacimi sa okolo nich a tvoriacimi "vedľajšie úlohy" príbehu zažívajú opäť vzlety i pády. Dej sa stupňuje, zamotáva, aby vzápätí priniesol odhalenie ďalšieho tajomstva zo života hlavného hrdinu a jeho dračice. Mladý autor necháva čitateľa v napätí až do posledných riadkov. Po dočítaní zostáva dychtivosť a smäd po tom, čo bude ďalej...Odkaz Dračích Jazdcov pokračuje.

brisingr, pozor je tu uvedeny dolezity moment deja kto to nechce vediet dopredu necitajte :D (natasa, 21.6.2010) Odpovedať

príjemné čítanie
na to ze som o nej nepocula vela dobrych veci tak sa mi tato kniha pacila aj ked sa mi nepacilo ze ......chudaka oromisa aj s glaedrom bez toho aby co len daco spravili to bol celkom slusny odpis pre niekoho komu davali roky energiu a koho si tolko ochranovali a vazili. ak chcel z neho spravit zatial jedineho "dobreho" dracieho jazdca mohol tomu oromisovi dat aj trosku vacsiu ulohu ako len ucit eragona...inak nemam ziadne dalsie vyhrady :D

nový talent (Štefan Suchý, 27.1.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
táto kniha je lepšia ako harry potter

perfektne (amon, 12.1.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
je to neuveritelne pokracovanie vynikajuco rozpisaneho pribehu, ktore ma vsetko, co spravna fantasy kniha ma mat. citanie tejto knihy ma vtiahlo do sveta, ktorý sa stáva skutocnostou, ked clovek prepadne do jej utrob! nemozem sa dockat pokracovania!

Nič lepšie som nečítal (Fikus, 9.10.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som si vyhliadol asi pred 2 rokmi a stale som po nej túžil, ale stale bolo niečo lepsie na co mali ist peniaze, ale mylil som sa toto dielo sa podarilo a nelutujem, ze som zan dal tolko penazí:) tuto knihu jednoducho milujem a ak by to pisala zena , tak ju asi prenasledujem!!:) je to majster nad vsetkých spisovatelov ten Paolini:)

supér (XD, 21.9.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
je to supérr kniha najlepsia akú som kedy citala !Vyrovná sa nie len potterovy ale aj twilight sága !!!

je to dobra HRA (zoltan sido, 14.7.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
verry goooood

Parada (Robert Vašina, 30.1.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
tato knika je hit roka kazdu knihu s tejto serie som cital asi 8-krat pre tich ktori tuto trilogiu este necitali: ,,vyrovna sa Harry Potterovy!!!"
Všetky komentáre (12)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má bocian?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x