bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Eldest

Vydavateľ: Fragment SK (Vydavateľstvo FRAGMENT, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 23.04.2024 03:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,95 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Eldest

Šíri sa temnota, prichádza beznádej, vládne zlo... Pokračovanie fantasy bestselleru Eragon z pera Christophera Paoliniho opäť dobýva svet! Eragon cestuje so Zafirou do elfského mesta Ellesméra, aby podstúpil výcvik v čarovaní a boji, životne dôležitých zručnostiach Dračieho jazdca. Stráca istotu, nevie komu môže veriť, a osud kráľovstva, v ktorom temná ruka kráľa hrdúsi akýkoľvek vzdor, leží i naďalej práve v jeho rukách... Druhý diel trilógie Odkaz Dračích jazdcov.

Detaily o knihe

Názov: Eldest

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Najlepšia Fantasy kniha (Michaela Ruseňáková, 27.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Druhá úžasná kniha ktorá pokračovala po ešte úžasnejšej prvej :) ... keď som si kúpila prvú , najprv som si myslela ,že ma to až tak baviť nebude , ale tá dokonalá prepracovanosť postáv a miest v Alagaesii ma naozaj ohromila .. od prvej chvíle som si obľúbila Saphiru a Eragona a ich dobrodružstvá som akoby prežívala ja sama :). V druhej časti čiže "Eldest" nastalo mnoho prekvapení a tak tento príbeh ešte viac ozvláštnilo. Vrelo odporúčam každému kto ma rád dobrodružné a Fantasy knihy. Pri čítaní sa naozaj nebudete nudiť.

Príbeh sa rozvíja... (Lucia Poláková, 23.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Christopher už bol očividne trocha skúsenejší keď túto druhú knihu písal, bola napísaná kvalitnejšie a príbeh nebol o nič horší ako v prvej knihe. Keď čítam niektoré už napísané komentáre, vidím že nie každého očarila tak ako mňa, lenže ja som s tým príbehom žila, fantázia pracovala na plné obrátky a Christopher mi dokázal pred očami vykresliť svet plný mágie. Eragonove získavanie skúseností a učenie sa nových čarov ma uchvátilo tak isto ako aj udalosti, ktoré sa tu odohrali a ktoré nechcem prezrádzať. Kúpte si knihu a neoľutujete tak, ako neľutujem ani ja. Hrdo na mňa pozerá z mojej knižnice spolu s prvou a treťou knihou. Onedlho pribudne aj posledná. :)

Pokračovanie, rovnako pútavé ako Eragon :)) (Michaela ♥, 14.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pokračovanie, rovnako pútavé ako Eragon. Dej sa nám perfektne zamotá, vážne neviem, čo z toho bude ... Vystupuje tu veľa starých aj nových postáv, dotvára sa popis sveta, a zase nastupuje nekonečné množstvo kúziel a miest. Knihá má niečo cez 1 kg,dobre aj na posilňovanie rúk :DDD Takisto sa teším aj na filmové spracovanie (ak sa ho dočkáme), a zostáva nám len dúfať, že tvorcovia sa poučia z chýb, ktoré urobili pri nakrúcaní prvej časti. Okrem dejovej línie, ktorá sleduje osudy Eragona, pribúda ešte jedna, ktorá sleduje jeho bratranca Rorana. úžasné !! ♥

No neviem (Mária Činčurová, 5.3.2013) Odpovedať

No neviem, fakt neviem prečo som to začala čítať. Asi som dúfala, že sa to rozbehne lepšie ako Eragon. Hmmm ... nerozbehlo. Tento autor mi teda nesadol. Knihu som nedočítala. Tam je, v knižnici, padá na ňu prach. Ale ako čítam recenzie ostatných, tak im a to páči. Takže ju asi zanesiem do antikvariátu.

skvelé (Jana Suchá, 1.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Rovnako ako z Eragona aj z Eldesta som nadšená. Skvelé pokračovanie perfektného príbehu. Cez riadky cítiť, že autor je starší, kniha je písaná trochu lepším štýlom ako Eragon a zdá sa mi, že aj preklad je o niečo lepší. Začiatok sa mi zdal trochu zdĺhavejší, ale keď som sa už dostala do deja tak sa nedalo prestať čítať. Príbeh tejto knihy je neskutočne zaujímavý. Výcvik, zmeny a zápletky, ktoré sa tu dejú. A celé to bolo zavŕšené neskutočným koncom, ktorý vyráža dych. Teším sa na Brisingra. :)

Druhé pokračovanie (Lucia Čulenová, 13.1.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Druhé pokračovanie odkazu dračích jazdcov, oblo opäť skvelým odreagovaním od nášho sveta. Autor sa pekne pohral so slovami a vy ste mu reálne verili každú scénu, ktorú pred vás vykreslil. Keby som mala niekedy možnosť vojsť do knihy a pozreť sa do bájneho sveta, určite by som šla do Elesméry, strašne ma fascinovali stromové domy. Taký by som rada mal aj tu doma :D

Eldest (Štefan Suchý, 15.12.2008) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi zaujímavé, táto kniha sa mi veľmi páčila, už sa neviem dočkať na posledný diel. Neviete niekto kedy vychádza?
Všetky komentáre (7)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x