bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Mesto tieňov 1.

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Mesto tieňov 1.

Cyklus príbehov o tíme vyšetrovateľov, ktorí zvádzajú neustály boj so zločincami rôzneho druhu, prináša čitateľom dramatické napätie aj hlboké emócie. V prvej časti Mesta tieňov sa stávame svedkami pátrania po vrahoch, ktorí neváhali bez milosti pripraviť o život iných ľudí. Záchvat ľudskosti pre peniaze vyústi do nemilosrdného vyvraždenia rodiny, Smrteľný žart je zas dôkazom toho, že zahrávanie sa s osudom môže mať tragické následky. Chladnokrvne naplánovaná vražda v kombinácii s domácim násilím je ťažiskom tretieho príbehu a v Konci sveta nahliadneme do neľahkého života komunity bezdomovcov.
Kriminalisti majú však svoje vlastné osudy, ktoré sa neraz prepletú aj so samotnými prípadmi. Ich vzťahy i charaktery prekonávajú ťažké skúšky, no napriek tomu sa usilujú o bezpečnejší svet…

Detaily o knihe

Názov: Mesto tieňov 1.

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Super (Eldo, 21.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prave som docitala Mesto tienov I. a som velmi milo prekvapena aka super kniha. Serial som nevidela a som rada ze sa mi dostala do ruk kniha. Drzim Marekovi palce nech pise taketo zaujimave a putave knihy dalej. Aj nevinni zmatkari boli genialny.

Zaujala ma (Dana Gíretová, 25.9.2008) Odpovedať

vrelo odporúčam
M?a kniha zaujala a taktie? aj druhá ?as?...vynikajúce príbehy, ktoré sa oplatí pre?íta?...dúfam, ?e budú ma? pokra?ovanie....

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je tri plus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Zabijak, ktorý stál oproti nemu, sa k nemu priblížil s nožom v ruke. Provokatívne mu ním prešiel po tvári. Videl Jurčovi na očiach, že mu nahnal strach. Zasmial sa. Miloval ten pocit, že má v rukách niečí život. Iba od neho záviselo, či bude obeť trpieť, alebo bude jej koniec rýchly, nie príliš bolestný. Vedel však veľmi dobre, ako sa nakoniec rozhodne. Určite sa nenechá pripraviť o jedinečnú príležitosť byť pánom situácie.
Muži zvalili Jurča na zem, aby ich šéf mohol vykonať svoje. Jurčo však nebol až taký bezmocný, ako sa domnievali. Skôr ako ho vytiahli z jeho príbytku, stihol si vziať starý malý nôž a schovať ho vo vrecku kabáta. Keď ho teraz tlačili k zemi, využil, že ich zovretie čiastočne povolilo, a siahol po ňom. Moment prekvapenia hral v jeho prospech. Nezaútočil však na chlapov po svojom boku, ale sa vrhol dopredu na muža, ktorý bol zodpovedný za Bertiho smrť. Podarilo sa mu bodnúť ho do ramena. Muž zreval od bolesti. No vtedy sa už jeho spoločníci spamätali a opäť sa vrhli na Jurča.
Tentoraz sa k nemu vrah blížil s ešte väčším potešením. Jurčo musel zaplatiť za svoj nehorázny čin.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x