bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Univerzum A - Ž

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:53

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Univerzum A - Ž

Obrovské množstvo informácií, ktoré denne musí človek spracúvať, nás často núti overovať si ich. Veľa ráz ako prvý zdroj dnes volíme internet, kde nás však čaká zradné množstvo neoverených faktov, a výsledkom dlhého hľadania je opäť neistota. O to väčšiu dôveru majú overené diela, na ktoré sa človek môže spoľahnúť.

Takéto informácie ponúka práve encyklopédia Univerzum, ktorá je pokračovaním obľúbenej série encyklopédií – vybavených sprievodným obrazovým materiálom – Zem, Zviera, Človek, Vesmír, Rastlina, Vták, Oceán, História a pôvodnej encyklopédie Slovensko.

Vďaka systému odkazov má každý šancu nájsť v encyklopédii viac, ako by čakal. Grafická úprava spĺňa súčasné nároky a encyklopédia sa z praktickej pomôcky stáva i knihou, v ktorej si človek rád zalistuje.

Encyklopédia obsahuje:

  • asi 1 200 strán
  • asi 17 000 hesiel (v abecednom poradí) zo všetkých oblastí života vrátane slovenských reálií
  • asi 4 000 obrázkov

Detaily o knihe

Názov: Univerzum A - Ž

Originálny názov: Universum

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Naozaj výborná encyklopédia (marianna, 20.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Keď som si ju objednávala,príliš som neverila tomu,ako knihu prezentovali,no keď mi prišla,musela som zmeniť názor. Knižka je naozaj úžasná,kvalitne spracovaná. Sú v nej informácie z každého odboru a zatiaľ som v nej našla úplne všetko,čo som potrebovala. Jednotlivé témy sú veľmi podrobne spracované a vysvetlené. Každému môžem len odporúčať, za tú cenu sa oplatí!

úžasnááá! (Kristína Nešťáková, 2.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto encyklopédia je jednoducho úžasná! Niečo tak komplexné, prepracované, nádherné a zaujímavé som fakt dlho nevidela. Nájdete tam jednoducho všetko a odtrhnúť sa od nej je nadľudský výkon :)Nemala by chýbať v každej domácej knižnici a niet nad listovanie v nej počas zimných večerov so šálkou čaju. Vzdávam hold autorom; oddychové čítanie-vzdelávanie pre celú rodinu, ktoré fakt stojí za to.

Užasna (Silvia Kováčiková, 18.7.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Práve dnes mi došla tato úžasna encyklopédia. Ked som videla cenu nemohla som odolat. A ked mi došla tak som bola unesená, že aka je nadherná. Myslim že bude putovat z generácie do generácie.

Tak toto som nečakala (Simi Lapšanská, 8.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Včera som si u známeho na návšteve všimla túto úžasnú encyklopédiu a neodolala som - hneď som začala listovať. Bolo to odo mňa neslušné, bola som návšteva, ale s Jankom máme spoločnú lásku ku knihám - nádhrená encyklopédia je to. Je tam takmer všetko a dokázala by som v nej listovať každý večer. Len tak pre zábavu, radosť, zo zvedavosti. Veľmi dobre je spracovaná aj graficky, prehľadná i keď trošku ťažká:-) Našla som tam aj naše malé mestečko, len tak sme si povedali osoby alebo veci, že schválne - či to tam bude a všetko bolo. Obdivujem ľudí, čo to robili, je za tým extra kus práce, lopoty, dopĺňania, prerábania a upravovania. Skladám pomyselný klobúk pred Ikarom, že išiel do takejto publikácie, lebo je jedinečná a áno - môže sa dediť z generácie na generáciu. Gratulujem!

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát deväť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x