bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Mama pre Veroniku

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:43

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Mama pre Veroniku

Všetky knihy, úryvky, fotky, videá a diskusie – kliknite si na oficiálnu stránku Táni Keleovej-Vasilkovej: www.tanavasilkova.sk

Hrdinka príbehu Mária, je sestričkou v nemocnici so smutným osudom. Zotrváva v manželstve s Petrom, hoci ju nestretne nič iné ako bolesť a smútok, len aby nezradila svoje dievčenské sny. Chcela by naplniť ten najkrajší, mať dieťa. V práci ju preradia zo ženského oddelenia na dojčenské, kde drží v náručí batôžky šťastia, malé bábätká. Ani jedno však nie je jej… Mária sa po desiatich rokoch neúspešneho manželstva odhodlá k odvážnemu kroku a odchádza od muža, napriek presvedčeniu, že okrem napĺňajúcej práce a večernej samoty v obľúbenom kresle ju už nič nečaká. Ako šťastie, tak ani nešťastie netrvá večne, i Máriu dokázal osud prekvapiť…

Detaily o knihe

Názov: Mama pre Veroniku

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Krásna :) (Dominika Semančíková, 11.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto knižka bola veľmi krásna, z môjho okolia ju majú prečítanú takmer všetky dievčatá, či ženy. Miestami smutná ale tak to predsa musí byť. Vrelo odporúčam :)

Pekné (Zuzana Sabová, 11.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prvá kniha, ktorú som od nej čítala. Zapáčila sa mi tá ľahkosť a jednoduchosť s ktorou píše. Ďalšie knihy od nej som zhltla rovnako ako túto. Vrelo odporúčam na prečítanie, na oddych, relax. Číta sa ľahko a je to ešte Slovenka, radosť čítať domácu tvorbu!

Mama pre Veroniku... (Veronika Jurčišinová, 6.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ako pve na tejto knihe ma zaujal samotný nadpis Mama pre Veroniku a to len preto ze ja sama som Veronika, knihu mala spolubyvajuca na policke na internate a tak zvedavosť ma ju donútila precitať keďže veľmi rada čítam knihy. Myslela som si ze moje čítanie skončí hneď po prvych stranach a zvysok docitam neskor ale práve naopak hneď prvé riadky ma oslovili na toľko ze som nevnímala okolitý svet a mala som silnú potrebu ju čítať dalej a dalej. Veľmi ma chytila za srdce. Je to nádherný príbeh, ktorej súčasťou som sa cítila aj ja počas čítania. Pri tejto knihe mi troska vyhrkli aj slzy. Pani Vasilková je úžasná autorka, ktorá neprikrášľuje život, ale píše realitu. Mnoho žien, ktoré denne stretávame prežíva podobné príbehy. Mozno sa niekomu zdá že su to nudne romanticke pribehy,ale pre je to zakazdym ina kniha, zakazdym ine osudy a zivoty....

Milá kniha... (Emília Žubrietovská, 11.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi príjemné čítanie...Hlavná hrdinka, ktorú manžel týra a ona nemá silu od neho odísť.To či sa jej to nakoniec podarí, čo všetko krásne a ťažké ju v živote stretne a kto je malá rozkošná Veronika Vám neprezradím...určite odporúčam prečítať si.

Mama pre Veroniku (Daniela Zeleňáková, 18.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Od prečítania tejto knižky už ubehlo dosť času ale v mojom srdci ostala dodnes ... a odvtedy som sa stala vernou čitateľkou pani spisovateľky...

NÁDHERNÉ! (Christine, 4.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Toto bolo prvá knižka, ktorá sa mi dostala pod ruku od pani Vasilkovej a musím uznať, že to bolo úžasné! Táto knižka bolá skvelá hlavná postava Mária bola strašne silná osobnosť a mala to naozaj ťažké. Normálne som skoro až plakala. Určite vrelo odporúčam!

Nádherné (Pavlína Kubíčková, 3.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu Mama pre Veroniku som čítala dvakrát a stále s rovnakými pocitmi. Od polovice do konca som knihu preplakala, takže ak ste ten typ ako ja, že máte radi knihy, pri ktorých neudržíte slzy na krajíčku, určite siahnite po tejto. Vrelo odporúčam!

super (Martina Čabalová, 25.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tato kniha je prekrasna,dokonca ju prednedavnom docitala aj moja 85 rocna babicka.

Pohoda (Marta, 6.5.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Naše ženy-čitateľky obecnej knižnice stále hľadajú knihy tejto obľúbenej slovenskej spisovateľky, ktorej knihy sú blízke ženám našej doby a ľahko sa čítajú. Aj táto kniha je veľmi dobrá, osobne som ju čítala jedným dychom, lebo je napísaná úžasne a s pútavým dejom. Vrelo ju odporúčam.

Pohoda (Nika, 2.3.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Taktiež všetkým odporúčam túto knihu. Má vynikajúci a úžasne stvárnený dej. Veru aj ja som si pri knihe poplakala.

Relax (Zuzana, 2.8.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som čítala ako prvú, od tejto autorky a bola som milo prekvapená aká je dobrá, nevedela som sa od nej odtrhnúť. Je veľmi pútava a musím sa priznať, že som si aj poplakala. Vrelo odporúčam.

relax (23.11.2007) Odpovedať

vrelo odporúčam
Naozaj dobrá kniha, ako takmer všetky od p.Vasilkovej. Pri jej knihách proste relaxujete a občas aj plačete :-).
Všetky komentáre (12)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát deväť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x