bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Harry Potter a väzeň z Azkabanu

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Séria:Harry Potter (3.diel z 7)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 16.04.2024 02:55

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Harry Potter a väzeň z Azkabanu

Cez letné prázdniny je Harry Potter opäť u svojich „obľúbených“ príbuznych, Dursleyovcov a hoci sa zdalo, že skončia bez problémov, nestalo sa tak...

Detaily o knihe

Názov: Harry Potter a väzeň z Azkabanu

Originálny názov: Harry Potter & The Prisoner Of Azkaban

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Harry Potter a väzeň z Azkabanu (Lukáš Ľonc, 8.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Hodnotiť pre mňa knihy o Harrym Potterovi je trošku zvláštne. S Harrym Potterom som v podstate vyrastal, každú z kníh som prečítal asi desať krát, ale na hodnotenie som si vybral práve tretiu časť. Mám pocit, že túto knihu všetci milujú :) ... Spolu s Harrym sa v tejto knihe dostávame už do tretieho ročníka na Rokfortskej strednej škole čarodejníckej. Po dobrodružstvách z prvých dvoch dielov, kedy Harry dvakrát tesne unikol Lordovi Voldemortovi sa čitatelia môžu tešiť na trošku iné dobrodružstvo... Podľa môjho názoru táto kniha pozitívne prekvapí aj neprajníkov Potteroviek a presvedčí ich o tom, že knihy o Harrym Potterovi nie sú len pre deti, ale pozitívne myšlienky a dobrodružstvo spolu s hlavnými hrdinami môžu prežívať aj dospelí :) ... Postavy ako Tichošľap či Námesačník, dementori, alebo Azkaban, tieto všetky novinky, ktoré neboli spomenuté v predchádzajúcich knihách stoja zato, aby ste si vychutnali ďalšiu časť Harryho Pottera

super kniha (Ivan Hlavac, 4.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi dobrá kniha, ktorú každému odporúčam. Príbeh, kde Harry konečne spozná niekoho zo svojej rodiny. Pohodové čítanie

Zbožňujem!!! (Daša Šimonová, 23.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Celá sága je perfektná a nie iba pre pubertiačky, ako si mnohí myslia... odporúčam!

Tato kniha je ... (Zuzana Štofaníková, 13.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Velmi suprova :) Citala som vsetky casti a musim povedat ze HP urcite zaujme vsetkych divecata aj chlapcov ci uz starsich alebo mladsich. Je to užasna kniha a odporucam vam si ju precitat :) Vtiahne vas do ineho sveta :)

Sirius (Zuzana Palušáková, 16.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Opäť raz som sa pustila do čítania tejto knižky. Mám ju prečítanú už niekoľko krát. Táto knižka vniesla do Harryho života nové svetlo v podobe Siriusa. Povedala by som, že už aj preto sa nachádza v názve knihy hoc len ako Väzeň z Azkabanu. Dobrodružstvá ktoré v tomto diely zažije trojlístok kamarátov sú napínavé a zaujímavé. Hodiny starostlivosti o zázračné tvory v podobe Hagrida sú o niečo nebezpečnejšie než pri predchádzajúcich profesoroch ale o to viac zaujmú čitateľa. Hodiny veštenia pripravia kamarátom krušné chvíle. Predsa len profesorka veštenia sa vymyká predstavám o tom, ako by sa mali profesori správať a vyzerať. Knižka je pútavá a zábavná. Odporúčam prečítať už len kvôli tomu, aby ten kto to ešte nečítal a ani nevidel film zistil, akú rolu v Harryho živote zohrá samotný Sirius Black =-).

trojka bola výborná (Renáta Žúborová, 16.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pri tejto knihe som sa veľmi potila,krásne detstvo.

Najlepšia kniha (Marianna Ogurčáková, 17.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Harry Potter sa zapísal do môjho srda už od malička.. od doslova útleho detstva keď ho moja mama čítala ..keď bola so mnou tehotná.. možno sa mi to nejako zapísalo do pamäti ale Harry je moja srdcovka bez ktorej si život neviem ani predstaviť. Práve táto trojka je jedna z mojich najobľúbenejších pretože už prechádza z prvých troch rozprávkových častí do jemne temnejšieho deja. Profesor Lupin mi prirástol s srdcu a taktiež Nevillova predstava profesora Snapea v babičkiných šatách. Túto časť určite neprehliadnite .. je to plno nových osôb a taktiež strašný dementori . Harryho 3 prečítate jedným dychom !

úžasná! (Petronela Pavlíková, 11.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Jednoducho skvelá ako všetky Potterovky, ale toto je môj obľúbený diel. rovnako ako film tak aj kniha. Ani jedno nesklamalo, avšak knižka bola lepšia, vo filme veľa vecí vynechali.

žužo (kamila očenášová, 24.7.2007) Odpovedať

vrelo odporúčam
myslim že táto časť zo série potteroviek je tá najlepšia .Som skutočná fanúšička Haryyho Pottera no táto časť ma oslovila najviac. Zzo zaciatku som harryho pottera nemala rada no raz som sa nudila a sestra mala doma tuto cast a tak som ju zacala citat .Velmik ma oslovila a tak som citala dalej 4 a az potom dvojku potom zase 5 a az potom jednozku a nakoniec 6 . precitajte si tieto knihy ozaj odporucam!!!!!!!!

parada (Pasko 5, 9.7.2007) Odpovedať

vrelo odporúčam
secky harry potter su paradne, 3 je specificka tim ze su tam zaujimave nove osoby/dementori
Všetky komentáre (10)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri plus deväť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x